Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 23:26

Ξανά στον δρόμο του Πανναξιακού, έπειτα από 1.484 ημέρες, ο διαιτητής Μάριος Κιουλάφας

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουνίου οι διαιτητέςτων αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς από 24 έως και 26 Ιουνίου.

Στον δρόμο του Πανναξιακού ΑΟΚ, εκτός του Γιάννη Γιαννούλη που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Αιολικού Μυτιλήνης και του Χριστόφορου Γεωργιάδη που αγωνίζεται με τον ΝΟ Θυμιανών, θα βρεθεί και ο Μάριος Κιουλάφας! Ο Πειραιώτης καταξιωμένος διαιτητής, θα είναι ο ένας εκ των δύο ρέφερι που θα σφυρίξουν το παιχνίδι της 2ης ημέρας των μπαράζ, στις 25 Ιουνίου κόντρα στον πρωταθλητή της ΤΕ Χίου, τον ΝΟΘ μαζί με τον Ανασάσιο Αναστασίου, ο οποίος θα είναι ο πρώτος.

Ο Κιουλάφας είναι γνωστός από το πέρασμά του στο κυκλαδίτικο μπάσκετ, καθώς μέχρι το 2018 ανήκε στον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (ΣΕΔΚΑΚ), ενώ ήταν και ο ένας εκ τριών ρέφερι στο παιχνίδι του Πανναξιακό ΑΟΝ με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στις 2 Ιουνίου του 2018 στον τρίτο τελικό του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μαζί με τους Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο και Παναγιώτη Ισιγώνη .

Έκτοτε, ο Κιουλάφας μετακόμισε στα πάτρια εδάφη του , στον Πειραιά, ανήκει πλέον στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΣΥΔΚΝΑ) και η μοίρα τον φέρνει να σφυρίζει ξανά τον Πανναξιακό έπειτα από 1.484 ημέρες (4 έτη, 3 εβδομάδες, 2 ημέρες), από εκείνο το σαββατιάτικο μεσημέρι όπου στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΠΑΣ Νάξου για τη σεζόν 2017-18 .

Ο Κιουλάφας παρά το γεγονός πως έχει φύγει από τις Κυκλάδες εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές επαφές με τους συναδέλφους του από τον νομό, ενώ ήταν παρόν στον τελευταίο αγώνα του Σαντορινιού ρέφερι και προέδρου της ΚΕΔ/ΕΣΚΚ, του Κωνσταντίνου Παπαδημητρόπουλου στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στο παιχνίδι του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας εναντίον του ΝΕΟ Ληξουρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares