Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 18:53

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Όταν ο ΑΠΑΣ Νάξου “καθάρισε” στην πρεμιέρα των μπαράζ του 2018 στο φινάλε χάρη στον Νίκο Χάρο

Εβδομάδα των μπαράζ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Σε τέσσερις ημέρες, την Παρασκευή 24 του μήνα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς οι αγώνες των πρωταθλητών των νησιών και με δεδομένο ότι ο ΒΑΟΛ Χίου δεν θα συνεχίσει στην Γ’ εθνική, οι δύο πρώτες από τις τέσσερις ομάδες στον όμιλο θα πάρουν το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες με τον πρωταθλητή Κυκλάδων, τον Πανναξιακό ΑΟΚ να ευελπιστεί πως θα είναι μία εξ αυτών.

Αν ανατρέξουμε, όμως, πίσω στο παρελθόν θα δούμε πως η σημερινή ημερομηνία έχει… γεύση από μπαράζ! Πριν από τέσσερα χρόνια, στις 20 Ιουνίου του 2018, ο τότε πρωταθλητής Κυκλάδων, ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” είχε δώσει στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου” το πρώτο του ματς με αντίπαλο την ΑΕ Καρλοβάσου.

apas baraz (2)

Οι Ναξιώτες με τον Μάριο Ονάσογλου στον πάγκο τους, αφού ο Θοδωρής Μάμμος ήταν τιμωρημένος και παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις εξέδρες (πάνω φωτό), μπήκαν με το… δεξί στις υποχρεώσεις τους αν και παραλίγο να χύσουν την καρδάρα με το γάλα, αφού στο πρώτο ημίχρονο (31-24) έδειχναν να ελέγχουν πλήρως το ματς. Εν τέλει νίκησαν στην πρεμιέρα με σκορ 64-63 χάρη σε ένα ντράιβ του Νίκου Χάρου (κάτω φωτό) τρία δευτερόλεπτα και εννέα δέκατα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας με τους παίκτες του ΑΠΑΣ να παίρνουν πανάξια την πρώτη τους νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

apas baraz (1)

Η σύνθεση των Φαναρίων σε εκείνο το παιχνίδι του μεσημεριού της Τετάρτης 20 Ιουνίου ήταν η εξής: Μαργαρίτης 8, Προμπονάς 4, Κώτσος, Χουζούρης, Βενιέρης, Αθανασιάδης 6, Κιόσκου, Χάρος Ν. 15 (1), Κάβουρας 11, Βουτυρόπουλος 2, Ναυπλιώτης, Μελάς 18 (3).

ΔΕΙΤΕ στο παρακάτω βίντεο το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο 1:37:00 το απίθανο καλάθι του Νίκου Χάρου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares