Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 19:24

Με καθυστέρηση 16 λεπτών έγινε το τζάμπολ Πανναξιακού ΑΟΚ - ΝΟΘ

Με 16 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση του Πανναξιακού ΑΟΚ με τον ΝΟ Θυμιανών… Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι τα 11 από τα 12 δελτία των καλαθοσφαιριστών των πρωταθλητών Χίου δεν είχαν σφραγίδα καρδιολόγου με συνέπεια η γραμματεία να ενημερώσει την υπεύθυνη της ΕΟΚ.

Τα κινητά τηλέφωνα πήραν “φωτιά” κι άπαντες έψαχναν να βρουν λύση και να δουν αν διεξαχθεί, ή όχι το παιχνίδι. Ο γιατρός του ΝΟΘ που ήταν στο γήπεδο και έχει την ιδιότητα του ορθοπεδικού και είχε υπογράψει τα δελτία, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της ΤΕ Χίου, οι οποίοι του έστειλαν το έγγραφο που δηλώνει ότι έχει παρακολουθήσει σχετικό σεμινάριο που του επιτρέπει να υπογράφει αντί καρδιολόγου.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Πανναξιακού και δη ο πρόεδρος του σωματείου του νησιού της Αριάδνης, ο Γιώργος Κεφαλιανός παρακολουθούσαν διακριτικά το όλο ζήτημα (σ.σ. όπως φανερώνει και η σχετική φωτογραφία), ενώ αποδείχθηκαν ΚΥΡΙΟΙ, καθώς ξεκαθάρισαν πως αν υπήρχε παρατυπία δεν είχαν σκοπό να κάνουν ένσταση… 

Το θέμα, όμως, λύθηκε και το τζάμπολ στο κλειστό του Μετς έγινε στις 4:16μ.μ.  αντί για τις 4:00 μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί να γίνει.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares