Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 17:36

Οι λίγοι, αλλά οι πολύ καλοί φίλοι του Πανναξιακού

Αν και το μισό μέρος της κάτω εξέδρας του κλειστού γυμναστηρίου του Μετς ήταν κατειλημμένο από τον φίλαθλο κόσμο του Αιολικού στην κυριακάτικη (26/6) αναμέτρηση κόντρα στον Πανναξιακό ΑΟΚ, υπήρχαν και ορισμένοι φίλοι της κυκλαδίτικης ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο επί της Μάρκου Μουσούρη.

Μπορεί να μην υπήρχε έντονο ναξιώτικο χρώμα όπως τις προηγούμενες φορές με τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στους αγώνες των μπαράζ στο κλειστό του Δήμου Περιστερίου το 2019 και του Πανναξιακού ΑΟΝ τις δύο συνεχόμενες σεζόν που αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες, αλλά εκείνοι που αγαπούν την ομάδα, οι φίλοι, οι κολλητοί των παικτών και όσοι συγγενείς κατάφεραν να φύγουν από το νησί της Αριάδνης ήταν εκεί.

Στο κλειστό του Μετς την Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκαν, ο γκαρντ του Ψυχικού που εκπροσωπεί επάξια το νησί και το κυκλαδίτικο μπάσκετ στις μεγάλες κατηγορίες, ο Μιχάλης Πολυτάρχου που παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του αδερφού του Βασίλη Καραγιάννη, ο οποίος ήταν και εκ των κορυφαίων του Πανναξιακού, ο προπονητής του γυναικείου τμήματος του συλλόγου, ο Δημήτρης Πετρακάκης, ο προπονητής του ΑΟ Γαλατσίου και φίλος της ομάδας, ο Μάκης Κουμαράς, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΝ, ο Δημήτρης Δαμιανίδης και οι πρώην καλαθοσφαιριστές του σωματείου, οι Στεφανος Γκέργκι Γιώργος Κάβουρας, Γιώργος Καδηγιαννόπουλος και Φαίδων Παγώνης.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού Τάσος Ντάβος και η αθλήτρια της ομάδας Σταυρούλα Καραμιχάλη που παντρεύτηκαν πρόσφατα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.

289558674 619667935754356 4703478488483938305 n

ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια στη λήξη μεταξύ των παικτών και των φίλων του Αιολικού που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, τόσο από Μυτιλήνη και από την Αθήνα, ενώ στις κερκίδες βρέθηκε ξανά και ο πρόεδρος του συλλόγου Τζιμ Αντωνάκας, αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Μία μεγάλη ημέρα για τον Αιολικό που πέτυχε ιστορική άνοδο και έγραψε νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα της Ελλάδας, πέρα από το ποδόσφαιρο πλέον και στο μπάσκετ!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares