Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 20:47

Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Εξελίξεις προσεχώς για το θέμα του προπονητή στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”.

Ένα από τα… καυτά θέματα αναμένεται να λυθεί για την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του νησιού της Αριάδνης, καθώς τις επόμενες ημέρες, ίσως κι αύριο Δευτέρα (27/6) θα οριστικοποιηθεί, ποιος θα είναι ο “τιμονιέρης” του ανδρικού τμήματος για την επόμενη σεζόν.

Στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις υποψήφιοι προπονητές με τις πληροφορίες του “SportCyclades” να αναφέρουν πως αυτοί είναι ο Κώστας Ρουμελιώτης, ο Παναγιώτης Καυκής και ο Μάης Κωνσταντινίδης. Ο πρώτος τον Οκτώβριο του 2021 μετακόμισε στην Ικαρία και ανέλαβε τον Αθλητικό Όμιλο Πράμνου, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε ΚΑΟ Κορίνθου, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Κορωπί με μεγαλύτερη στιγμή του την άνοδο του ΑΣ Καρδίτσας από την Β' εθνική προς την Α2 ανδρών.

Ο Κώστας Ρουμελιώτης στο ''τιμόνι'' του ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια''

Ο Καυκής μετά από τρία χρόνια ως προπονητής, αλλά και περισσότερα από πέντε ως παίκτης του Ηλυσιακού χώρισε τους δρόμους του με την ομάδα των Ιλισίων που την φετινή σεζόν κατάφερε να την σώσει στην κατηγορία στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής, καταλαμβάνοντας εν τέλει την 10η θέση του εν λόγω γκρουπ μετρώντας 10 νίκες σε 26 απόπειρες. Το όνομα του Καυκή ακούστηκε και γράφτηκε ως υποψήφιος για τον πάγκο του ΑΟ Μυκόνου, αλλά φαίνεται πως οι επαφές δεν καρποφόρησαν με τον Γιάννη Τζήμα να είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί για την ομάδα του νησιού των ανέμων.

kafkis_1.jpg

Όσο για τον Κωνσταντινίδη, επί δύο συναπτά έτη ήταν προπονητής στον Αμύντα συμβάλλοντας στα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του Υμηττού τις τελευταίες ιδιαίτερες, λόγω της πανδημίας, περιόδους στην Α2 εθνική κατηγορία.

konstantinidhs.jpg

Οι Ναξιώτες “καίγονται” για να κλείσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα του σχεδιασμού που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα, που θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερα τη νέα χρονιά στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares