Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:14

Βραβεύσεις και εκλογές από τον ΑΟ Άνδρου, αποχώρησε από την προεδρία μετά από 10 χρόνια ο Σουσούδης

Άκρως επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή σεζόν για τον ΑΟ Άνδρου.

Η πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου του βορειότερου νησιού του νομού απέφερε καρπούς και συνδυάζοντας διάβασμα και μπάσκετ κατάφεραν να κατακτήσουν τα πρωταθλήματα στις κατηγορίες των παίδων και των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

ekloges AO Androu 2

Για τον λόγο αυτό ως επιστέγασμα αυτής της εξαιρετικής πορείας τιμήθηκαν την Κυριακή 26 Ιουνίου από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στον πολυχώρο του δημοτικού σχολείου Γαυρίου λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων τμημάτων, τιμήθηκε και το γυναικείο τμήμα της Άνδρου, όπου κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τον πρωτοπόρο και πιο έμπειρο Πανναξιακό ΑΟΚ, στην πρώτη του συμμετοχή στο γυναικείο πρωτάθλημα τελειώνοντας τη σεζόν με 13 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ήττες στα 8 παιχνίδια που έδωσε. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Άνδρος δεν διαθέτει ηλικιακά καμία γυναίκα στο τμήμα, αφού το ρόστερ απαρτίζεται από κορασίδες, παγκορασίδες και νεάνιδες!

ekloges AO Androu 3

Όσο για τις εκλογές; Το νέο διοικητικό συμβούλιο δεν θα έχει αυτή τη φορά έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα από την ημέρα της ίδρυσης του συλλόγου. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΑΟ Άνδρου, τον κο Θεοδόση Σουσούδη, ο οποίος πήρε την απόφαση να μην θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βοηθάει όσο μπορεί το σωματείο.

ekloges AO Androu 4

Κατά την διαδικασία των εκλογών πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Φραγκίσκος Φύριος με 48 και τον ακολούθησαν οι: Τρίμπαλη Αικατερίνη (41), Ροκάνα Πέτσα Βασιλική (40), Σκενδέρογλου Γεσθημανή (21), Πέττας Αντώνης (14), Βούλγαρης Αυγουστής (8), Μπέλλο Θοδωρής (8) και Βαλμάς Μιχάλης (5). Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες.

ekloges AO Androu 5

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares