Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 01:54

Το ευχαριστώ του πρωταθλητή Πανναξιακού ΑΟΚ

Το φετινό ταξίδι του πρωταθλητή Κυκλάδων Πανναξιακού ΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τους αγώνες μπαράζ της Αθήνας, με την διοίκηση του συλλόγου να εκφράζει το ευχαριστώ της και τα συγχαρητήρια της μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Ολοκληρώθηκε το Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στη Γ’ Εθνική με τον Πανναξιακό να συμμετέχει ως Πρωταθλητής Κυκλάδων και να τερματίζει στην 4η θέση με ρεκόρ 0-3.

Οι αγώνες και τα σκορ της ομάδας μας:

ΕΑ Καλύμνου-Πανναξιακός 55-54

Πανναξιακός-ΝΟ Θυμιανών 57-65

Πανναξιακός-Αιολικός Μυτ. 46-56

Η σύνθεση (και οι συνολικοί πόντοι) της ομάδας μας:

Πάνω σειρά: Βόμβας (5), Χατζόπουλος, Αγγελόπουλος (18), Μυλωνάς (15), Καραγκιολίδης (37)

Κάτω σειρά: Κεφαλιανός (2), Καλαβρός (5), Μαγγιώρος (22), Καραγιάννης (20), Πιτταράς (1), Ατζάμογλου (32).

Προπονητής: Μάριος Ονάσογλου

Βοηθός Προπ: Νίκος Μελάς

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ επιτυχημένη χρονιά και την ανταγωνιστική εικόνα ΟΜΑΔΑΣ που έδειξαν στα μπαράζ ανόδου, παρόλες τις δυσκολίες!

Συγχαρητήρια στον Αιολικό Μυτιλήνης για την δίκαιη άνοδό του καθώς και στις υπόλοιπες ομάδες (Ε.Α. Καλύμνου, ΝΟΘ Χίου) για την συμμετοχή τους σε ένα άκρως αμφίρροπο τουρνουά που διεξάχθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες και που η κατάταξη μεταξύ των 4 ομάδων και κατά συνέπεια η άνοδος. κρινόταν μέχρι τα τελευταία λεπτά του τελευταίου αγώνα!

Ευχαριστούμε τους φίλους του Πανναξιακού που μας στήριξαν στους αγώνες μας, παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε πολλές φορές στο γήπεδο!

Τέλος, ευχαριστούμε το sportcyclades και τον Ιωάννη Νοταρά για την συνεχή τους παρουσία και αναλυτική ενημέρωση κατά την διάρκεια όλου του τριημέρου (αλλά και στην τελευταία προπόνηση της σεζόν επί αθηναϊκού εδάφους) καθώς και για την παραχώρηση της φωτογραφίας της ομάδας μας!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares