Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 19:00

Κλείνει ο κύκλος του Μιχάλη Βερβαινιώτη στον ΑΠΑΣ Νάξου, ένας νέος ανοίγει κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του…

Νέος δρόμος ανοίγεται στην προπονητική καριέρα του Μιχάλη Βερβαινιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού́ Καποδιστριακού́ Πανεπιστήμιου Αθηνών που έχει διατελέσει προπονητής σε όλα τα ηλικιακά́ τμήματα ανδρών και γυναικών κατά́ τη διάρκεια της καριέρας του, ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” κι επιστρέφει κατά 53,7χλμ. πιο ανατολικά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τρίπολη.

verveniotis 3

Ο Βερβαινιώτης, ο οποίος προσελήφθη από το σωματείο του νησιού της Αριάδνης την περυσινή σεζόν ως ο αντικαταστάτης του Κατερινιώτη τεχνικού, του Παναγιώτη Αθανασιάδη και κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων, ενώ παράλληλα υπήρξε και συνεργάτης του Λευτέρη Τσαουσίδη στο ανδρικό τμήμα του ΑΠΑΣ, αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν το “τιμόνι” της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Δαναοί Άργους.

verveniotis 1

Η ομάδα της Πελοποννήσου συμμετέχει στην Α2 εθνική κατηγορία και μετά την πρόσφατη κατανομή των ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την ΕΟΚ, οι Δαναοί θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο, μαζί με Προμηθέα, Άρις Καλαμάτας, Πανιώνιο, ΑΟΦ Πορφύρα, Ατρόμητο Πειραιά, Αμύντα, Άμιλλα Περιστερίου και Αθηναϊκό, ενώ την περυσινή σεζόν με την πρώην καλαθοσφαιρίστρια της ΑΕ Σαντορίνης, την Ζωή Κεχαγιά στη σύνθεσή της, κατέκτησε την 4η θέση στον 1ο όμιλο με 31 βαθμούς και απολογισμό 13 νίκες και 5 ήττες στα 18 παιχνίδια που έδωσε.

ΜΕ ΤΑ “ΠΡΑΣΙΝΑ” του Δαναού θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Τόνια Δανούση. Η εξαιρετική γκαρντ-φόργουορντ, η οποία ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες στην περυσινή Α2 με την ομάδα του Άργους και αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της φορώντας για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν την “πράσινη” φανέλα.

2022 07 08 5

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares