Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 23:22

Στο “κενό” οι προτάσεις του Άρη Σύρου προς την δημοτική αρχή για το γηπεδικό

“Πόρτα” έφαγε από την δημοτική αρχή του Δήμου Ερμούπολης η επιτροπή του Άρη Σύρου που επισκέφθηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού, το ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”.

Ο πρόεδρος του κυκλαδίτικου συλλόγου, ο Αντώνης Βαρθαλίτης μαζί με τον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ομάδας, τον Λευτέρη Λαζαρίνο συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Νίκο Λειβαδάρα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Μηνά Αληφραγκή και την προϊσταμένη του τμήματος του αθλητισμού Δήμητρα Βουτσαρά θέλοντας να μάθουν τι γίνεται με το γήπεδο, ώστε να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα μηνύματα που έλαβαν οι δύο άνδρες του σωματείου δεν ήταν ενθαρρυντικά, ενώ οι δύο προτάσεις που κατέθεσαν έπεσαν στο …κενό. Οι του Δήμου αρχικά τους ενημέρωσαν πως θα πρέπει να ξεχάσουν την χρήση του κλειστού και τη νέα αγωνιστική σεζόν (!), καθώς προέκυψαν νέα τεχνικά προβλήματα κατά την διάρκεια των εργασιών. 

Από την πλευρά τους, Βαρθαλίτης και Λαζαρίνος τους πρότειναν να τοποθετηθεί θόλος στο ανοικτό γήπεδο που βρίσκεται παραπλήσια του κλειστού, ώστε τον χειμώνα να μπορούν τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής να κάνουν εκεί προπονήσεις εκτός από τις αναμετρήσεις που έχουν να δώσεις για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, ενώ η δεύτερη πρόταση ήταν η φιλοξενία για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες στο κλειστό που αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ του νησιού, ο Φοίνικας Σύρου.

Και οι δύο προτάσεις τους βρήκαν αρνητικές απαντήσεις. Το οικονομικό αγκάθι από την μία για την κατασκευή του θόλου και το γεγονός πως το παρκέ του κλειστού του Φοίνικα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνα μπάσκετ ήταν οι όποιες “δικαιολογίες” άκουσαν οι δύο άνθρωποι του Άρη.

Στον Άρη, όμως, δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη ετοιμάζονται να προβούν σε συσπείρωση των επιφανών Συριανών επιχειρηματιών και των μπασκετικών δυνάμεων του νησιού, ώστε να κυνηγήσουν όσο δεν πάει το θέμα του γηπέδου…

 

-

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares