Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 15:15

Μεγάλο μπασκετικό ραντεβού τον Σεπτέμβριο (2-4/9) στην Άνδρο με τουρνουά νεανίδων και παμπαίδων

Την μπασκετική της αγκαλιά θα ανοίξει αρχές Σεπτεμβρίου η Άνδρος.

Στο βορειότερο νησί του νομού Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ μεγάλο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων και παμπαίδων το τριήμερο 2-4/9 το “Μουστάκειο Basketball Tournament”  υπό την αιγίδα του κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα σε συνεργασία με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική εφήβων (1995) Γιώργο Καράγκουτη, την Base Line και φυσικά τον τοπικό σύλλογο του ΑΟ Άνδρου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Μουστακείου Ιδρύματος στην Πίσω Μεριά Κορθίου, ενώ οι ομάδες που θα συμμετέχουν έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ…

Στην κατηγορία των νεάνιδων θα συμμετέχει ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός, ο “αυτοκράτορας” Άρης Θεσσαλονίκης, ο πολύ ανταγωνιστικός Προμηθέας Πατρών και φυσικά ο οικοδεσπότης ΑΟ Άνδρου που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία των κορασίδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στην κατηγορία των παμπαίδων, θα συμμετέχουν οι ακαδημίες των ΑΟ Άνδρου, του Προμηθέα Πατρών, του ΠΑΟΚ και ο φιναλίστ του φετινού τελικού της ΕΣΚΚ, ο Περιστεριώνας Τήνου του Αντώνη Βιδάλη με την εξαιρετική παρουσία του κυκλαδίτικου συλλόγου τα τελευταία χρόνια στα εκάστοτε πρωταθλήματα του νομού.

293450620 412764537581336 5140315935911500052 n

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“ Ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων και παμπαίδων, θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας στις 2 -4 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Μουστάκειο Basketball Tournament διοργανώνεται υπό την αιγίδα του κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα σε συνεργασία με τον παλαίμαχο παγκόσμιο πρωταθλητή Γιώργο Καράγκουτη, την Base Line και τον Α.Ο. Άνδρου. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Μουστακείου Ιδρύματος στην Πίσω Μεριά Κορθίου.

Την κατηγορία των νεανίδων κοσμούν με την συμμετοχή τους ο Παναθηναϊκός , φετινός πρωταθλητής Ελλάδος, Ο Άρης Θεσσαλονίκης της δικής μας Κατερίνας Παπαχρήστου, που αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδος στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων. Ανυπομονούμε λοιπόν για μια σύγχρονη εκδοχή του περσινού τελικού! Τις 2 αυτές φιναλίστ θα πλαισιώσουν η εξαιρετική και πολύ ανταγωνιστική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας μαζί με την δική μας ομάδα, η οποία έρχεται με αισιοδοξία και με την ενέργεια που της δίνει η κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων Κυκλάδων στην κατηγορία των κορασίδων.


Στην κατηγορία των παμπαίδων θα συμμετάσχουν οι ακαδημίες των εξαιρετικών συλλόγων του Προμηθέα Πάτρας, του ΠΑΟΚ , του Περιστεριώνα Τήνου και του Α.Ο.Άνδρου, ομάδες που αναμένεται να προσδώσουν ποιότητα και αγωνιστικό παλμό, σε ένα τριήμερο με πολύ μπάσκετ και συναρπαστικούς αγώνες”.

tournoua andros 2

 

tournoua andros 3tournoua andros 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares