Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 10:07

Να γίνει ξανά το ''Karagoutis Training Camp'' απαίτησαν ενθουσιασμένα από τη συμμετοχή τους τα παιδιά της Νάξου [pics-vid]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στη Νάξο το ''Karagoutis Training Camp'' που διεξήχθη από τις 11 Ιουλίου έως τις 16 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο ''Δ. Περιστεράκης.

Το camp που συμμετείχαν περισσότεροι από 70 μικροί αθλητές έγινε με την στήριξη του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων και της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων Αιγαίου, υπό την αιγίδα της ΕΣΚ Κυκλάδων και τη συνεργασία με τα σωματεία καλαθοσφαίρισης της Νάξου «ΑΠΑΣ Τα Φανάρια» και «Πανναξιακός ΑΟΚ».

DSC 0117

Μετά την Άνδρο και την Τήνο, ο Γιώργος Καράγκουτης και οι συνεργάτες του Βασίλης Ανδριέλος και Κοσμάς Ουρκέρογλου πρόσφεραν στα παιδιά της Νάξου ένα όμορφο και άκρως εκπαιδευτικό πενταήμερο προπονήσεων και παιχνιδιού, που σίγουρα θα αποτελέσει ένα εφόδιο στην πορεία τους.

Μάλιστα, ήταν τόσο ικανοποιημένα, τα παιδιά από τη συμμετοχή τους, που ζήτησαν από τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να γίνει ξανά και το επόμενο καλοκαίρι. 

karagoutis naxos

Οι ομαδικές αθλητικές δράσεις που είχαν λείψει από το νησί έχουν επιστρέψει δυναμικά χάρης των προσπαθειών του αντιδημάρχου, υπεύθυνου αθλητισμού, Βαγγέλη Κατσαρά και τον άψογο συντονισμό  του άμεσου συνεργάτη του Τάσου Βάβουλα, που έχει μεγάλη εμπειρία.

Στην τελετή λήξης που έγινε χθες το βράδυ, παρόντας ήταν και ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, κ. Γιώργος Ονάσογλου, με την ένωση να βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε μπασκετική διοργάνωση των κυκλάδων.

karagoutis naxos 1

Ο ίδιος ο Γιώργος Καράγκουτης, φρόντισε να δώσει το πρώτο άτυπο τζάμπολ για την επόμενη διοργάνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το 1ο «Naxos-Greece 3X3» παροτρύνοντας τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να συμμετάσχουν στη γιορτή του μπάσκετ που θα γίνει στην παραλία της Χώρας Νάξου μεταξύ 22 και 24 Ιουλίου.

Δείτε ένα μικρό βίντεο και τι δήλωσε ο Γιώργος Καράγκουτης

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares