Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 00:09

"Εβίνα Μάλτση" θα ονομαστεί το κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας

Μία ιδιαίτερη τιμή για την Εβίνα Μάλτση! Το όνομα της πρώην διεθνής αθλήτριας θα φέρει στο εξής το κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας, γενέτειρας της κορυφαίας παίκτριας μπάσκετ όλων των εποχών στην Ελλάδα, με την εκδήλωση να γίνεται το Σάββατο 20 Αυγούστου, στις 7:30 μ.μ.

Μία από τις σπουδαιότερες παίκτριες του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας (αν όχι η σπουδαιότερη) τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα με το εθνόσημο, όντας η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας γυναικών με 2.661 πόντους, δίνοντας πάντα τη βοήθεια της στις μεγάλες διοργανώσεις που λάβαμε μέρος με αποκορύφωμα την 4η θέση στο Eurobasket του 2017, ενώ το 2009 είχε αναδειχθεί mvp του Eurobasket, οδηγώντας την Ελλάδα στην πέμπτη θέση (κορυφαία θέση της χώρας μας μέχρι τότε στη διοργάνωση).

maltsi 1

H Mάλτση άρχισε το μπάσκετ από την ομάδα της πόλης της, ΑΟΚ Γουμένισσας και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Μέγας Αλέξανδρος, ΜΕΝΤ, Παναθηναϊκός, Θέλτα, Σαραγόσα, Μπούρζ, Κονέκτικατ Σαν στο WNBA, Ρος Κασάρες, USK Πράγας, Πολκοβίτσε, Καϊσερί, Αντάκια, Άδανα Μπότας, Ολυμπιακό και την ZTE σε μια σπουδαία καριέρα, που αποτέλεσε παράδειγμα για τις νέες παίκτριες που έπαιζαν μπάσκετ στη χώρα μας.

maltsi 3

Μάλιστα, είχε τιμήσει και με την παρουσία της τις μπασκετικές Κυκλάδες. Παραβρέθηκε στο φάιναλ φορ των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων το 2020 στην Τήνο , είχε επισκεφθεί και την Σαντορίνη όπου παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της ΑΕΣ , ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 είχε δώσει το παρόν στην κοπή της πίτας του ΑΟ Ερμούπολης προσκεκλημένη από τον πρώην προπονητή της στην εθνική ομάδα και προσωπικό της φίλο, τον Ανδρέα Μαύρο.

maltsi 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares