Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 14:00

Η Ζωή Κεχαγιά επιστρέφει στον Αθηναϊκό για να “κλείσει” τη σπουδαία καριέρα της

Στον Αθηναϊκό φαίνεται πως είναι γραφτό να “κρεμάσει τη φανέλα της” η Ζωή Κεχαγιά. Η Θεσσαλονικιά  γκαρντ, η οποία ξεκίνησε την λαμπρή πορεία της στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ στον Αίαντα Ευόσμου, επιστρέφει για τρίτη φορά στο σωματείο του Βύρωνα, για έναν… τελευταίο χορό!

Η Κεχαγιά ήταν μέλος του Αθηναϊκού που το 2010 έγραψε ιστορία κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ελλάδας (2010 · 2011 · 2012), ενώ είχε και καθοριστική συμβολή στην μεγάλη επιτυχία της αθηναϊκής ομάδας με την κατάκτηση του Eurocup το 2010, του μοναδικού ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του γυναικείου ελληνικού μπάσκετ, έχοντας παράλληλα ευτυχήσει αυτό να συνοδεύεται από Τριπλ Κράουν.

kehagia 2

Στον Αθηναϊκό επέστρεψε την σεζόν 2015-2016, ενώ το καλοκαίρι του 2020 πήρε την απόφαση να γίνει μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ΑΕΣ, στην πρώτη παρουσία του κυκλαδίτικου σωματείου στην Α2. Υπό τις οδηγίες του Θεσσαλού τεχνικού, του Θοδωρή Μάμμου, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μετρούσε δύο στις δύο νίκες (με ΑΟ Τερψιθέας εκτός και Αθηναϊκό εντός) στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.

kehagia 3

Την περυσινή σεζόν “μετακόμισε” στο Άργος για λογαριασμό του ΑΟ Δαναοί, ενώ έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Ηλιούπολης, Χολαργό, Ιπποκράτη Κω, Φάρο Κερατσινίου και Εσπερίδες συνδυάζοντας αγάπη και σεβασμό στις πόλεις που την φιλοξενούν.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, η Κεχαγιά θα βρεθεί για τρίτη φορά στην καριέρα της στον Βύρωνα, θέλοντας να κλείσει την καριέρα της στην ομάδα που έζησε τις σπουδαιότερες στιγμές της.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares