Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 19:25

Είπε το «ναι» στον ΑΟ Μυκόνου ο Γιώργος Διαμαντάκος - Στο Καρπενήσι η προετοιμασία της ομάδας

Άφησε τον (πολύ) ψηλό για το τέλος... Ο Γιώργος Διαμαντάκος λοιπόν είπε το «ναι» λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και για την επόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου!

Ο 27χρονος σέντερ με ύψος 2.14 συμφώνησε σε όλα με τους Κυκλαδίτες και θα αποτελέσει πιθανότατα την τελευταία προσθήκη της ομάδας του Γιάννη Τζήμα. Ο Λαρισαίος προπονητής είχε υψηλά στη λίστα του τον Σπαρτιάτη ψηλό και αναμφίβολα η επίτευξη της συμφωνίας τον ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Ο Διαμαντάκος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών με τη συμβολή του στο πρωτάθλημα της Α2 τη σεζόν 2020-21 όταν και πήρε την άνοδο για την Α1 να ήταν καθοριστική καθώς σε 16 παιχνίδια είχε μέσο όρο 12,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ. Αναμφίβολα οι Μυκονιάτες προσθέτουν ύψος και δύναμη κοντά στο καλάθι ενώ ανεβάζουν κι άλλο την ποιότητά τους σε μια χρονιά που η Β' Εθνική αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Ο Γιάννης Τζήμας αλλά και όλοι οι παίκτες αναμένονται εντός της εβδομάδας στη Μύκονο για την πρώτη συγκέντρωση, ενώ έχει προγραμματιστεί στις 25 Αυγούστου ο ΑΟ Μυκόνου να μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του!  

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares