Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 00:15

Αλλαγές στην ακαδημία του ΑΠΑΣ Νάξου, πρώτος προπονητής ο Αντώνης Τορβάς

Ένα νέο μοντέλο βασισμένο στις οδηγίες του κόουτς Κώστα Ρουμελιώτη θα ακολουθήσει ο ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει πρόσληψη προπονητών για τα τμήματα που μέχρι πρότινος προπονούσαν παίκτες της ανδρικής ομάδας, ενώ ο πρώτος που αναλαμβάνει πόστο είναι ο Αντώνης Τορβάς που θα αποτελέσει και τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Ρουμελιώτη.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» ανακοινώνει την απόφαση του Δ.Σ. να αποκόψει την λειτουργία της Ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής από το ανδρικό τμήμα. Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, μετά την απόφαση αυτή, απεμπλέκονται από την προπόνηση των ακαδημιών! Έτσι, ο σύλλογος προχωράει στην πρόσληψη προπονητών καλαθοσφαίρισης εξειδικευμένων στη προπόνηση νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Όλοι οι προπονητές θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα που θα εκπονήσει ο coach Ρουμελιώτης.

Ο πρώτος χρονικά προπονητής που προσλαμβάνεται γι’ αυτόν το σκοπό είναι ο Αντώνης Τορβάς, ο οποίος θα αποτελέσει και τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Ρουμελιώτη.

Ο coach Τορβάς έχει γεννηθεί το 1983 στην Αθήνα και έχει διατελέσει Α’ προπονητής στους Δαναούς Άργους, στην Α.Ε. Μαλεσίνας, στο γυναικείο τμήμα και στο τμήμα κορασίδων - νεανίδων του Α.Ο. Κρανιδίου. Επίσης, έχει διατελέσει assistant coach στο ανδρικό τμήμα του Α.Ο. Κρανιδίου, στα τμήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων του Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής, στο εφηβικό τμήμα της Α.Ε. Νέας Κηφησιάς και στο γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού, με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος το 2021! Έκανε πρακτική άσκηση στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων κατά την περίοδο προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, ενώ βρίσκεται σε συνεχή διαδικτυακή επαφή και αποτελεί μέλος των breakthroughbasketball, Elite Coaching System, american coaching academy, που αφορούν κυρίως τις νεαρές ηλικίες (Youth Basketball).

Επίσης είναι μέλος των coachesclipboard, ebasketballcoach, hooptactics, betterbasketball, possible training και έχει παρακολουθήσει τα αντίστοιχα διαδικτυακά σεμινάρια καθώς και τα διαδικτυακά σεμινάρια του ΣΕΠΚ, του οποίου είναι μέλος από το 2018.

Καλωσήρθες Αντώνη! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares