Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 01:22

Στο επιτελείο του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια ο Βασίλης Ραπτάκης και η Μαρσούλα Ανεβλαβή

Ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια στελεχώνεται. Με βάση τις τελευταίες του ανακοινώσεις η ομάδα μπάσκετ της Νάξου προχώρησε στην ανανέωση – για τέταρτη χρονιά – της συνεργασίας του με τον γιατρό Βασίλη Ραπτάκη. Και στην προσθήκη της γυμνάστριας Μαρσούλας Ανεβλαβή ως υπεύθυνη φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις 

Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του για τέταρτη χρονιά με τον Ιατρό Βασίλη Ραπτάκη! Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Νάξου και ορθοπαιδικός παίδων και ενηλίκων είναι μέλος της ορθοπαιδικής εταιρείας Ελλάδος, μέλος της ιταλικής ορθοπαιδικής εταιρείας, τακτικό μέλος της ελληνικής και ιταλικής εταιρείας αρθροσκόπησης χειρουργικής γόνατος και αθλητικών κακώσεων. Έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική ποδοκνημικής και άκρου ποδός στο νοσοκομείο Rizzoli της Ιταλίας με καθηγητή τον Sandro Giannini, στην χειρουργική γόνατος και στις αθλητικές κακώσεις στο ίδιο νοσοκομείο με καθηγητή τον Maurilio Marcacci και στην χειρουργική χεριού και άνω άκρου στο νοσοκομείο Μοντένα της Ιταλίας με καθηγητή τον Antonio Landi. Τέλος, είναι μέλος της εταιρείας ορθοπαιδικής ογκολογίας. Γιατρέ ευχαριστούμε για όλα! Καλή χρόνια να έχουμε με υγεία. 

  

Το Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπεύθυνη γυμνάστρια φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας για τη season 2022 – 23 και ειδική συνεργάτης του coach Ρουμελιώτη θα είναι το μέλος του, Μαρσούλα Ανεβλαβή. Η πρώην αθλήτρια στίβου έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε πανκυκλαδικά, αιγαιοπελαγίτικα, ακρίτεια και πανελλήνια πρωταθλήματα με καλύτερη διάκριση την τέταρτη θέση στην Ελλάδα στο άλμα σε μήκος. Είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθήνας με ειδικότητα στίβο (άλματα) και ρυθμική αγωνιστική γυμναστική. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την άσκηση σε γενικό και ειδικό πληθυσμό  (έγκυες, ηλικιωμένους, άτομα με χρόνια νοσήματα), έχει ολοκληρώσει την παρακολούθηση του 9μηνου προγράμματος του κέντρου δια βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που την εξειδίκευσε στη συνταγογράφηση άσκησης σε άτομα με μη μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ είναι πιστοποιημένη δασκάλα πιλάτες και γιόγκα. Είναι ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη γυμνάστρια του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου Naxos Gym (Naxos Gym - Marsoula Anevlavi), στο οποίο η ομάδα θα κάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares