Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 11:10

Γιάννης Τζήμας: «Εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας του Α.Ο. Μυκόνου στο Καρπενήσι»

Η επιστροφή στη Μύκονο για την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου σηματοδοτεί και την έναρξη του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας της ομάδας, μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες στο Καρπενήσι.

Στην πρωτεύουσα της Ευτυτανίας μπήκαν τα θεμέλια για τη φετινή σεζόν με τους στόχους να είναι υψηλοί, αφού με βάση και τις μεταγραφές που έχουν γίνει στο μυαλό όλων στη Μύκονο είναι η... Α2.

Στο Καρπενήσι οι συνθήκες ήταν ιδανικές, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τζήμας: «Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τη διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε απερίσπαστοι κάτω από εξαιρετικές συνθήκες. Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός της παρουσίας της εφηβικής μας ομάδας εκεί, κάτι που αποτέλεσε μια πολύ καλή εμπειρία γι' αυτά τα παιδιά που είχαν και την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τεράστιες μπασκετικές προσωπικότητες όπως είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάννης Μπουρούσης.»

Στο διάστημα της ως τώρα προετοιμασίας ο Α.Ο. Μυκόνου έδωσε τρία φιλικά με Έσπερο Λαμίας, Ερμή Σχηματαρίου και Εθνικό Πειραιά, με τον έμπειρο τεχνικό πάντως να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στα σκορ των αναμετρήσεων. «Για εμάς ήταν και τα τρία προπονητικού χαρακτήρα, που θέλαμε να δούμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και ο μεγάλος στόχος μας είναι εκτός από το να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο είναι να θέσουμε και τις βάσεις για το μέλλον σε ανώτερη κατηγορία».

Ο μοναδικός που δεν παίρνει μέρος στην προετοιμασία είναι ο τραυματίας Σπυρόπουλος, κάτι που έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας, αφού ο Λαρισαίος παίκτης  τραυματίστηκε από τις πρώτες προπονήσεις. Το μοναδικό ευχάριστο που αφορά την περίπτωσή του είναι ότι αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση γρηγορότερα απ' ότι είχε υπολογιστεί. Έτσι δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Τζήμα από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 8 Οκτωβρίου. 

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα, ενώ ήδη για την επόμενη εβδομάδα υπάρχει η σκέψη για ένα ή δυο φιλικά ακόμα. Ο Γιάννης Τζήμας θέλει η ομάδα να έχει δώσει και άλλα παιχνίδια πριν το πρώτο επίσημο για φέτος που έχει οριστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου με τον Πρωτέα Βούλας για τον θεσμό το Κυπέλλου.  

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares