Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 00:39

Πανναξιακός ΑΟΚ: Στη νέα αυτή προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας

Μία νέα μέρα είναι αυτή που ξημερώνει για τον Πανναξιακό ΑΟΚ.

Ο Σύλλογος της Νάξου πραγματοποίησε χθες Κυριακή τις εκλογές μέσα από τις οποίες προέκυψε μία νέα διοίκηση που απαρτίζεται από νέα και εμπειρότερα μέλη γεμάτα όρεξη για δουλειά.

Με ανακοίνωση ο Πανναξιακός ΑΟΚ εκφράζει τις ευχαριστίες του και δίνει το σύνθημα για εκκίνηση στο έργο του:

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή (18/9) η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας.

Όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος ο υποψήφιος πρόεδρος εκλέχθηκε από τα μέλη του εκλογικού σώματος και όχι από το Δ.Σ.

Με συντριπτική πλειοψηφία και αποδοχή από τα μέλη, νέος πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ εκλέγεται ο Φλεριανός Βασίλειος.

Όπως ορίζει το καταστατικό μας, ο πρόεδρος του συλλόγου, θα συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που συμμετείχε στις εκλογές τιμώντας μας με την ψήφο του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την δικαστική αντιπρόσωπο κ. Ήμελλου Αγγελική για την εύρυθμη και άψογη εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας που έφερε εις πέρας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον "recordman" συμμετοχών σε εφορευτικές επιτροπές πάνω στο νησί μας κ. Γιοσμά Ιωάννη. Ο κ. Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που ο χαρακτήρας του πρεσβεύει το ήθος του εθελοντισμού καθώς σε κάθε εκλογική διαδικασία οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου του νησιού μας, όποτε του ζητηθεί δηλώνει παρών αφιερώνοντας ώρες για τις αρχαιρεσίες! Για όλα τα παραπάνω τον ευχαριστούμε θερμά που τίμησε με την παρουσία του και την δική μας εκλογική διαδικασία.

Σήμερα ήταν μια όμορφη μέρα γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον που τελείωσε αφήνοντας ένα χαμόγελο στα χείλη κάθε Πανναξιακού!

Από αύριο κιόλας, το νέο συμβούλιο πιάνει δουλειά με στόχο την ανάπτυξη της ακαδημίας μπάσκετ του Πανναξιακού μας. Μεγάλος μας στόχος να φέρουμε κοντά στο άθλημα του μπάσκετ όσο το δυνατόν περισσότερα αγόρια και κορίτσια της Νάξου!

Στη νέα μας αυτή προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Εκτός όλων των υποψηφίων στις δραστηριότητες μας θα συμμετάσχει όλος ο κόσμος που μοιράζεται το ίδιο όραμα με εμάς.

Οι συνεργασίες σε όλους τους τομείς, επίσης θα αποτελέσουν έναν από τους πρωταρχικούς μας στόχους, καθώς είναι ψηλά στο πλάνο μας.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς η νέα διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΚ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares