Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:01

Μικτές ΕΣΚ Κυκλάδων: Προπονήσεις προεπιλογής και ανακοίνωση ενωσιακών προπονητών [pics]

Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου που επόπτευσε ο  ομοσπονδιακός προπονητής περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Τσακίρης, ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης των Μικτών Ομάδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

PROPONHSH MIKTES NAXOS 3

Ο Γιάννης Τσακίρης, σε συνεργασία με τους προπονητές της Νάξου παρακολούθησε τα παιδιά ηλικίας 2007 και 2008, πράγμα που εκτός της Νάξου έγινε και στη Μύκονο,  στην Πάρο, και το επόμενο ΣΚ θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις προεπιλογές σε Σύρο και Σαντορίνη.

PROPONHSH MIKTES NAXOS 1

Όλα αυτά, ενόψει του πρωταθλήματος Ενώσεων U15 και U16 που θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου και η ΕΣΚΚ συμμετέχει για φέτος σε κοινή ομάδα με ΕΣΚΑΚ και ΤΕ.

Παράλληλα, η ΕΣΚ Κυκλάδων ανακοίνωσε τους Ενωσιακούς προπονητές που θα είναι οι Γιώργος Σκόρδος και Αντώνης Βιδάλης θα αναλάβουν το κλιμάκιο των αγοριών στο βόρειο όμιλο και οι Τάσος Βάβουλας μαζί με τον Μάριο Ονάσογλου θα αναλάβουν το κλιμάκιο αγοριών στο νότιο όμιλο.

PROPONHSH MIKTES NAXOS 4

Η ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων: 

Το Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοινώνει την επαναλειτουργία των κλιμακίων της μεικτής ομάδας των Κυκλάδων.

Με τη γενική εποπτεία του περιφερειακού προπονητή κ. Γιάννη Τσακίρη, επικεφαλής προπονητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Σκόρδος, ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Βιδάλη θα αναλάβουν το κλιμάκιο των αγοριών στο βόρειο όμιλο.

Αντίστοιχα, ο Τάσος Βάβουλας μαζί με τον Μάριο Ονάσογλου θα αναλάβουν το κλιμάκιο αγοριών στο νότιο όμιλο.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας για την εθελοντική προσφορά τους να ασχοληθούν με τις μεικτές ομάδες της ΕΣΚ Κυκλάδων.

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares