Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 18:59

Ήττα του ΑΟ Μυκόνου από τον Μίλωνα στο ντέρμπι (70-64)

Δεν τα κατάφερε στη Νέα Σμύρνη ο ΑΟ Μυκόνου! 

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές εντάσεις και εναλλαγές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν σταθερά τα ηνία αλλά οι φιλοξενούμενοι ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα και στο σκορ της ανάπαυλας που ήταν 39-38. 

Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε εξίσου μεγάλη ένταση και εναλλαγή στο σκορ από τις δυο ομάδες. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κρατούσαν το προβάδισμα σχεδόν για όλη την αναμέτρηση και ήταν ο λόγος που τους βοήθησε να να πάρουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου. 

Ο αγώνας : 

Ο Μίλωνας προηγήθηκε στην αναμέτρηση αλλά η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να το ανατρέψει γρήγορα αυτό φτάνοντας εύκολα στο 2-5. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έκαναν «πάρτι» κάτω από τη ρακέτα. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν όμως την κατάσταση. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 23-19. 

Δυναμικά ξεκίνησαν οι δυο ομάδες και στη δεύτερη περίοδο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να προηγούνται με 25-21. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Μίλωνα να προηγείται με 39-38. 

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Μυκόνου να μπαίνει μπροστά στο σκορ (44-45) και να αγωνίζεται πιο δυναμικά. Τελικά το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε ξανά τους γηπεδούχους να προηγούνται με 59-55. 

Στην έναρξη της τέταρτης περιόδου, ο Μίλωνας μπήκε πιο δυνατά και πήρε κεφάλι στο σκορ (63-58). Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με σκορ 70-64! 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares