Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 21:23

Αντώνης Δαχρετζής: Έχει μάθει να παλεύει στα δύσκολα ο Πανναξιακός…

Φαίνεται πως το έχει η… μοίρα του Πανναξιακού όσες φορές βρίσκει τον Άρη Νίκαιας αντίπαλο να έχει απέναντί του κι έναν πρώην παίκτη του!

Κι αν την αγωνιστική περίοδο 2016-17 που αγωνίστηκε κόντρα στο σωματείο της περιφερειακής ενότητας του Πειραιά βρήκε αντίπαλο τον πολύπειρο Παύλο Καρβούνη, ο οποίος φόρεσε την “κυανόλευκη” φανέλα τη σεζόν 2015-16, στην κυριακάτικη (30/10, 1:15 μ.μ.) αναμέτρηση με τους “κυανοκίτρινους” του Ηλία Μανδραγού θα βρει τον Αντώνη Δαχρετζή.

daxretzis 1

Ο έμπειρος γκαρντ έγινε “Αξώτης” το καλοκαίρι του 2016, όπου ήταν κι εκ των πρωταγωνιστών του συνόλου που είχε κτίσει ο Τάσος Βάβουλας. Ο Δαχρετζής, ο οποίος πέτυχε 320 πόντους σε 24 παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΝ κάθε άλλο παρά …ξένος ένιωσε στο φιλόξενο νησί της Αριάδνης, δεδομένου πως σχεδόν κάθε χρόνο παραθερίζει στη Νάξο κι έχει δεσμούς φιλίας με σχεδόν όλους τους ντόπιους αθλητές των “κυανόλευκων”. Αυτό άλλωστε είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Νέα αρχή στο καλύτερο νησί..!!!! Καλή σεζόν να έχουμε!!!!».

daxretzis 3

Τα χρόνια πέρασαν… Ο “Δάχρε” μπορεί από τις 16 Απριλίου του 2021 να έγινε “χαζομπαμπάς”, να άλλαξε στρατόπεδα μετά τον Πανναξιακό, αλλά η αγάπη του για το κυκλαδίτικο σωματείο παραμένει…

Λίγες ημέρες πριν την επικείμενη αναμέτρηση, όπου ο Πανναξιακός θα βρει στον δρόμο του τον Δαχρετζή και τον Άρη Νίκαιας για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής, ο πρώην άσος του Έσπερου Λαμίας, του Άρης Θήβας και της ΑΕ Πικερμίου μίλησε στο “SportCyclades” για τα συναισθήματά του:
daxretzis 5

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω ξανά τους φίλους μου! Γνωρίζουν ότι έχουμε κάτι παραπάνω από φιλία κι ό,τι χρειαστούν είμαι δίπλα τους να βοηθήσω! Είναι δύσκολο το εγχείρημα που πάνε να κάνουν, αλλά έχουν μάθει να παλεύουν… Όπως όταν ήμουν κι εγώ στον Πανναξιακό, δεν τα παρατήσαμε ποτέ!! Ειλικρινά, χαίρομαι που θα τους συναντήσω ξανά».

Όσο για την νυν ομάδα του, τον Άρη τόνισε: «Ο Άρης είναι μια εξολοκλήρου καινούργια ομάδα και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος για να δέσει η ομάδα! Έχουμε καλό σύνολο, κοιτάμε για ό,τι καλύτερο μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εκτός έδρας ήττα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου την περασμένη Κυριακή ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά για αυτό είναι οι προπονήσεις. Για να δουλεύουμε κάθε μέρα και να βελτιωνόμαστε! Είναι αρχή της σεζόν και λογικό είναι οι ομάδες ακόμα να ψάχνονται. Ελπίζω την προσεχή Κυριακή να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει!».

daxretzis 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares