Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 18:09

Τρίτο ραντεβού στις εθνικές κατηγορίες για Πανναξιακό και Άρη Νίκαιας…

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει αυτή την Κυριακή 30/10 ο Πανναξιακός ΑΟΚ. Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ ταξιδεύει για δεύτερη φορά στην πρωτεύουσα μετά το ματς της δικής της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ηλιούπολη, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής θα φιλοξενηθεί από τον Άρη Νίκαιας.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που τα δύο σωματεία θα βρεθούν αντιμέτωπα στην τέταρτη την τάξει εθνική κατηγορία. Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα βρούμε το σωματείο της Νάξου να έχει “μονομαχήσει” με τον Άρη άλλες δύο φορές. Η πρώτη ήταν πριν από 2.139 ημέρες και για την αγωνιστική σεζόν 2016-17.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου του 2016 οι “κυανόλευκοι” του Τάσου Βάβουλα ήρθαν στην Αθήνα και στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νίκαιας για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Η ήττα με το τελικό σκορ 55-51, ήταν ένα αποτέλεσμα που σαφέστατα ήταν άδικο για την ομάδα της Νάξου, η οποία παρουσιάστηκε ανώτερη σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να φύγει με το “διπλό” από την Αθήνα, αν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά οι παίκτες του Βάβουλα ήταν πιο ψύχραιμοι. Η σύνθεση του ΠΑΟΝ ήταν η εξής: Πολίτης 8 (2), Μάνος, Αρτσάνος, Γεωργιάδης 11 (2), Καραγιάννης, Τζίμης 17 (2), Μάκαρης, Δαχρετζής 14 (1), Καδηγιαννόπουλος 5, Μυλωνάς 4, Σβορώνος 5, Μάκος 8.

proistoria PAON ARIS 2

Και στο ματς του δευτέρου γύρου, όμως, στις 11 Μαρτίου του 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης. Η ήττα με σκορ 64-67 στην παράταση (καν. αγ. 60-60) έβαλε σε μπελάδες τους παίκτες του ΠΑΟΝ σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ από την πλευρά τους οι διοικούντες τον σύλλογο έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία θεωρώντας πως με τα σφυρίγματά τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Η σύνθεση του Πανναξιακού ήταν η εξής: Πολίτης 7 (1), Σβορώνος 2, Καλαβρός, Αρτσάνος. Γεωργιάδης 1, Μαγγιώρος, Τζίμης 12 (1) Μάκαρης 8, Μάκος, Δαχρετζής 17 (1), Καδηγιαννόπουλος 9, Μυλωνάς 8.

proistoria PAON ARIS 1

Έπειτα από 5 έτη, 7 μήνες, 2 εβδομάδες και 5 ημέρες οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά με το τζάμπολ της κυριακάτικης αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένο για τις 1:15 μ.μ., με διαιτητές της συνάντησης να έχουν ορισθεί ο Κωνσταντίνος Ροδίτης και ο Θεόφιλος Μύζικας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares