Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 16:51

ΑΠΑΣ Νάξου: Ελάχιστα ανθρώπινα λάθη μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα [vid]

Ανακοίνωση για την κρισιμότητα στις αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια με τον ΑΟ Μυκόνου και τον Μίλωνα εξέδωσε ο ΑΠΑΣ Νάξου.

Ειδικά το παιχνίδι με τον Μίλωνα κρίθηκε από απόφαση των διαιτητών που είδαν δίποντο και όχι τρίποντο στο εύστοχο σουτ του Μιλεντίγεβιτς.

Η ανακοίνωση:

Μετά τον αγώνα (2)…
Την Κυριακή στο κλειστό της Νάξου, γίναμε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού αγώνα που διαφήμισε πραγματικά το άθλημα μεταξύ της ομάδας μας και του Μίλωνα. Την άλλη μέρα όλα τα μπασκετικά σάιτ, μιλούσαν κολακευτικά για το παιχνίδι , αναφέροντας κεντρικά, το χιλιοστό του Μιλεντίγιεβιτς, υπονοώντας προφανώς ότι ο αγώνας κρίθηκε στην απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν για 2ποντο και όχι τρίποντο το σουτ του Ιάκωβου στη εκπνοή του αγώνα. Το τεχνικό team και εμείς, δύο μέρες τώρα, βλέποντας πολλές φορές τον αγώνα και την επίμαχη φάση, δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτό το χιλιοστό. Η φάση είναι όντως δύσκολη, αλλά είναι σουτ 3πόντων! Δεν στεκόμαστε όμως εκεί. Από την αρχή του πρωταθλήματος με την όποια εμπειρία μας αναγνωρίζουμε την προσπάθεια της Ε.Ο.Κ, της ΚΕΔ, και των Διαιτητών για την διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος με ίσους όρους και με δικαιοσύνη. Τα δύο τελευταία μας παιχνίδια με Μύκονο και Μίλωνα κρίθηκαν αρθροιστικά σε 3 παρατάσεις. Κατανοούμε την μεγάλη προσπάθεια των διαιτητών να απονείμουν δικαιοσύνη σε πολύ δύσκολα παιχνίδια, που κρίθηκαν στο νήμα. Δυστυχώς είναι τέτοια η φύση αυτών των παιχνιδιών που έστω και ελάχιστα ανθρώπινα λάθη μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Παρά, λοιπόν, την λύπη μας για τις λεπτομέρειες που έκριναν αυτά τα παιχνίδια, θέλουμε με παρρησία να συγχαρούμε τις δύο διαιτητικές τριάδες για την μεγάλη προσπάθεια τους να απονείμουν δικαιοσύνη και την συμβολή τους στη διεξαγωγή των 2 συγκλονιστικών παιχνιδιών.
Με εμπιστοσύνη στους θεσμούς, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να προσφέρουμε σπουδαίο μπασκετικό θέαμα στο ναξιώτικο κοινό, που θα αποτελέσει και το κίνητρο για να έρθουν τα παιδιά του νησιού κοντά στον αθλητισμό, που είναι και ο μεγάλος υπαρξιακός στόχος του σωματείου μας.
Περήφανοι για την προσπάθεια όλου του οργανισμού και ελπίζοντας η τύχη να μας χαμογελάσει, συνεχίζουμε!!

Δείτε το επίμαχο σουτ και απολαύστε παράλληλα την περιγραφή του Νάσου Βλάχου 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares