Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 20:46

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο Προπονητής του ΑΠΑΣ Κος Κώστας Ρουμελιώτης.

Ο τεχνικός του Ναξιώτικου Συλλόγου αναφέρθηκε στα δυο παιχνίδια που έχασε στις λεπτομέρειες η ομάδα του απέναντι στα φαβορί του Ομίλου (Μύκονο και Μίλωνα).

Χαρακτήρισε δύσκολο το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δάφνη Δαφνίου τονίζοντας ότι πρόκειται για μια φορμαρισμένη ομάδα αλλά δήλωσε αισιόδοξος.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο του νησιού να στηρίξει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια παικτών , προπονητών και διοίκησης διαβεβαιώνοντας ότι με τη σειρά τους θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να γίνει ο ΑΠΑΣ ισχυρή δύναμη στα ψηλά στρώματα του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

" Έχουμε περάσει 3 πολύ δύσκολες εβδομάδες με προβλήματα ιώσεων , τραυματισμών, που δεν μας επέτρεψαν να προπονηθούμε όπως θέλαμε. Αντιμετωπίσαμε σε αυτό το διάστημα τα φαβορί της κατηγορίας Μύκονο και Μίλωνα. Με την Μύκονο είμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας και την τελευταία επίθεση για να κερδίσουμε , με τον Μίλωνα πάλι ένα σουτ έκρινε το παιχνίδι . Παίξαμε 3 παρατάσεις αλλά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Με εντυπωσιάζουν τα παιδιά που παρά τα προβλήματα παρουσιάζουν αυτή την εικόνα μιάς ομάδας που παλεύει κάθε κατοχή, και είναι στη δύσκολη διαδικασία να παίξει μαζί, βάζοντας το εγώ κάτω από το εμείς. Αντιμετωπίζουμε τώρα μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα την Δάφνη που την προτελευταία αγωνιστική έχασε στο πόντο από την Μύκονο, και την τελευταία κέρδισε εντυπωσιακά μες στην Αχαγιά.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, προσθέτοντας την κούραση των ταξιδιών. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε πιστοί στη φιλοσοφία μας να παίζουμε μαζί , ομαδικά και να παλεύουμε κάθε κατοχή. Θέλω να κλείσω με ένα διαφορετικό τρόπο.

Το προηγούμενο Σάββατο μια ομάδα ουσιαστικά Α2 ο Μίλωνας αγωνίστηκε με την δική μας σε ένα συναρπαστικό αγώνα υψηλού μπασκετικού θεάματος που ίσως να ήταν και ο ποιοτικότερος που έχει διεξαχθεί στο νησί. Είχε προηγηθεί η πολύ μεγάλη προσπάθεια της ομάδας στη Μύκονο. Περίμενα περισσότερο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ αυτούς που ήρθαν νομίζω ότι παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Ενώ η μπασκετική κοινότητα μιλάει κολακευτικά για την προσπάθεια του Α.Π.Α.Σ, νοιώθω ότι μόλις τώρα αργά και με δυσκολία αρχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των δικών μας ανθρώπων. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να το ενισχύσουμε αυτό είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Έχουμε ξεκινήσει την δύσκολη ,επίπονη κάποιες φορές επώδυνη προσπάθεια , από μια ομάδα παικτών να γίνουμε μια ομάδα συμπαικτών Με κάθε προπόνηση πάμε ένα βήμα μπροστά."

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares