Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 18:41

Μετά τον Αυγενάκη, συνάντηση και με τον Υφ. Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο από την αντιπροσωπεία του ΑΠΑΣ Νάξου

Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη δεν ήταν η μοναδική με πολιτειακό παράγοντα για τον ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια, καθώς λίγο αργότερα η αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφθηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Κώστα Κατσαφάδο.

Με τη συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκαν οι επαφές της διοίκησης του ΑΠΑΣ που επιδίωξε να γνωστοποιήσει τα προβλήματα των σωματείων από τις Κυκλάδες στα μέλη της κυβέρνησης.

Τόσο ο κ. Αυγενάκης, όσο κα ο κ. Κατσαφάδος υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν προσεκτικά την ανισότητα που δημιουργεί η νησιωτικότητα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Νάξου:

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Κώστα Κατσαφάδο.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν η επίλυση του σημαντικότερου ίσως προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα σωματεία των Κυκλάδων, δηλαδή το κόστος των μετακινήσεων εντός του Νομού! Συγκεκριμένα προτείναμε τη δημιουργία ενός ειδικού μεταφορικού ισοδύναμου ομαδικών μετακινήσεων, που θα αφορά Αθλητικούς Συλλόγους, το οποίο θα καλύψει εξολοκλήρου τις μετακινήσεις!

Ο κύριος Κατσαφάδος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση μας και δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει την προώθηση του μέτρου αυτού.

Το ΔΣ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου θα αξιοποιήσει όσες δυνατότητες έχει και θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να μην σταματήσει να αναπτύσσεται η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι όχι μόνο από τον ίδιο τον σύλλογο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, που οι αντικειμενικές δυσκολίες είναι πολλές!

Με τιμή το Δ.Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares