Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 11:09

Σύσταση της ΕΣΚ Κυκλάδων σε σωματεία και προπονητές για τα μεγάλα σκορ στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά είδαμε σε γήπεδα των Κυκλάδων να σημειώνονται μεγάλες διαφορές σε σκορ αγώνων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Και όταν η κατάσταση πάει να ξεφύγει λόγω διαφοράς δυναμικότητας δύο ομάδων, τότε οι προπονητές και οι παράγοντες πρέπει να λαμβάνουν μέτρα ώστε να διαφυλάσσεται πρώτον η χαρά του παιχνιδιού για τα παιδιά και δεύτερον το ίδιο το άθλημα.

Αυτό επισημαίνει η ΕΣΚ Κυκλάδων με ανακοίνωση της, που αναφέρει:

Τις τελευταίες αγωνιστικές παρατηρήθηκαν μεγάλες διαφορές στα σκορ των αγώνων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Προκειμένου αυτές οι διαφορές να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους νεαρούς αθλητές και στις νεαρές αθλήτριες όσο αφορά την ψυχολογία τους, τη συνέχεια της ενασχόλησης τους με το άθλημα που όλοι υπηρετούμε, αλλά και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, παρακαλούμε τα σωματεία και τους προπονητές τους να φροντίσουν ώστε η διαφορά των πόντων σε έναν αγώνα να κρατείται σε ένα λογικό επίπεδο.

Το διοικητικό συμβούλιο.

Υπάρχουν λύσεις

Θα ήταν δείγμα fair play όταν έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που είτε είναι αδύναμος αγωνιστικά, είτε έχει στη σύνθεση του μικρούς ηλικιακά αθλητές ή αθλήτριες να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν παίξει αρκετά. 

Θα μπορούσε επίσης το φαινόμενο να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ της διοργανώτριας και των σωματίων για την θέσπιση ορίων ηλικίας και προς τα κάτω ανά τμήμα. Επίσης θα μπορούσε η προκήρυξη της ΕΟΚ για τις εθνικές κατηγορίες να υποχρεώνει τις ομάδες να έχουν αναπτυξιακά τμήματα σε όποια κατηγορία επιθυμούν και όχι υποχρεωτικά σε Παίδες ή Εφήβους. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares