Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 23:37

Συγχαρητήρια στα παιδιά κάνουν υπερβατική προσπάθεια δείχνοντας αυταπάρνηση

Δηλώσεις στο Sportcyclades έκανε ο τεχνικός του ΑΠΑΣ Κος Κώστας Ρουμελιώτης.

Ο Προπονητής του Ναξιώτικου Συλλόγου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κάνουν ώστε η ομάδα να βγάζει αυτό το ανταγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να καθιερώσουν τον ΑΠΑΣ σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
" Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με συγκεκριμένη φιλοσοφία και προπονητικό πρόγραμμα. Είναι η ομάδα που ανέδειξε τα αδέλφια Αντετοκούμπο, τον Γκίκα , τον Σαλούστρο κλπ. Ξεκινήσαμε με λάθος νοοτροπία τον αγώνα τους επιτρέψαμε να αισθανθούν άνετα, είμαστε κακοί στο αμυντικό ριμπάουντ και στην άμυνα γενικότερα , προσπαθώντας να κερδίσουμε από την επίθεση αντίθετα από την φιλοσοφία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες προσαρμογές στην άμυνα μας, ελέγξαμε τα ρημπάουντ, παίξαμε στοχευμένα στην επίθεση και ελέγξαμε το παιχνίδι. Αδικαιολόγητη η χαλάρωση στο τέλος. Με τα προβλήματα μας ουσιαστικά προετοιμάσαμε το παιχνίδι με μιάμιση προπόνηση ουσιαστικά!. Συγχαρητήρια στα παιδιά κάνουν υπερβατική προσπάθεια δείχνοντας αυταπάρνηση. Ο Djokic έπαιξε τραυματίας, ο Μιλιντιγιεβιτς έπαιξε με τον Μίλωνα κάνοντας ένεση , ο Γυφτάκης παίζει με πρόβλημα στο δάκτυλο του , όλα τα παιδιά προσπαθούν κάθε μέρα παρά τα προβλήματα. Πρέπει να αντέξουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου , να ενισχυθούμε για να μπορούμε να προπονηθούμε σωστά, και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.
Η αλήθεια είναι ότι δικαιούμαστε μία τουλάχιστον νίκη ακόμα αλλά δεν την πήραμε. Η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσει την καθημερινότητα της ομάδας να ,ευχαριστήσω εδώ τους δύο φυσικοθεραπευτές μας τον Φώτη Ευαγγέλου που στο φυσικοθεραπευτήριο του πραγματοποιούνται οι θεραπείες των αθλητών μας. Επίσης τον φυσικοθεραπευτή μας στο γήπεδο τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς για την πολύτιμη συνεισφορά του . Να αφιερώσω την νίκη στον άνθρωπο που βρίσκεται κάθε μέρα στο γήπεδο τον Γιάννη Χουζούρη που λύνει όλα τα προβλήματα μας. Τέλος κλείνοντας θέλω να επισημάνω την μεγάλη συνεισφορά στις επιτυχίες της ομάδας του άμεσου συνεργάτη του Νίκου Κλαδά , αλλά και την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία των προπονητών των Ακαδημιών Θωμά Τούσια και Θέμη. Γαρδίκη. Συνεχίζουμε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση ελπίζοντας να αντιμετωπίσουμε λιγότερα προβλήματα στη προετοιμασία μας.
Χρειάζεται ψυχραιμία έλεγχος συναισθημάτων, θα έρθουν και δύσκολες μέρες αλλά συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχουμε να καθιερώσουμε τον Α.Π.Α.Σ στο υψηλό μπασκετικό επίπεδο''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares