Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 00:01

Γιάννης Προδρόμου...ο αιώνιος έφηβος στο S.C.

Μαχητής , πεισματάρης, δουλευταράς, πάντα χαμογελαστός, πάντα αλτρουιστής!!!

Τον Γιάννη Προδρόμου όποιος δεν τον ξέρει καλά , μπορεί να τον παρεξηγήσει από τον τρόπο που λειτουργεί στο γήπεδο. Ένα παιδί, ένας έφηβος που το αίμα του βράζει, ένας αθλητής που δεν παρατάει καμμιά φάση, ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για να κερδίζει η η ομάδα .... Δεν τον νοιάζει πόσους πόντους θα βάλει!! Θέλει να κερδίζει η ομάδα!!

Ένα παιδί και εκτός γηπέδου!! Με την καλή έννοια.... χαμογελαστός, ευδιάθετος , ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα στα γήπεδα, και με ήθος και συνέπεια πολλά χρόνια τώρα παραμένει στο προσκήνιο.

Ένα πολυεργαλείο στη φαρέτρα του ΑΠΑΣ που ειδικά τη φετινή χρονιά κάνει ...θαύματα!

Πρώτος σκόρερ στον 1ο Όμιλο της Β' Εθνικής με 149 πόντους σε 9 παιχνίδια (Μ.Ο. 16,5 πόντους) και συνεχίζει ....

Ένας παίκτης που , ειδικά από τη φετινή του αγωνιστική παρουσία, θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους πολλές ομάδες ακόμα και από την Α2.

2ee5b11f8140cbb52e8db6c542c05551 Generic

Ο έμπειρος forward του ΑΠΑΣ μίλησε αποκλειστικά στο Sportcyclades , για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό , για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για τους προσωπικούς στόχους του!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Προδρόμου:

-Μεγάλη νίκη απέναντι στον ιστορικό Ηλυσιακό . Πες μας πως το βίωσες μέσα από το παρκέ και που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι ;

Ηταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας η νίκη αυτή, επισφράγισε την ανοδική πορεία στην οποία βρισκομαστε. Θα την χαρακτηρίσω μια επαγγελματική νίκη, έπρεπε να νικήσουμε και νικήσαμε.
Κρίθηκε στην αποφασιστικότητα που δείξαμε από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

-Ο ΑΠΑΣ σκαρφαλώνει στα ψηλά του Βαθμολογικού πίνακα. Ήττες οριακές από τα δύο φαβορί Μίλωνα και Μύκονο και δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να δυναμώνει περισσότερο . Κάνε μας ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

Τα δύο αυτα παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες, αλλά δεν μας πτόησαν για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα έδειξε την αντίδραση της έκανε νίκες και κατάφερε να αναρριχηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική με τον Αίολο Πάτρας στη Νάξο να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

- Σε προσωπικό επίπεδο φέτος κάνεις χρόνια απίστευτη ,διανύοντας περίοδο μεγάλης φόρμας που επιβραβεύεται από τον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της φετινής Β Εθνικής . Μίλησέ μας για την προσωπική σου φετινή διαδρομή

Προσωπικά δεν έχω σταματήσει ποτέ να έχω ονειρα και φιλοδοξίες, προπονούμαι με μεγάλη επιμέλεια και δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares