Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 17:42

Ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος στον δρόμο του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”…

Ένα περίεργο παιχνίδι αποφάσισε  να παίξει η μοίρα παραμονές του “αντίο” του 2022 για τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”…

Ένας εκ των αντιπάλων της ομάδας του νησιού της Αριάδνης στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, ο Ηλυσιακός ενισχύθηκε με έναν παίκτη που τόσο το όνομά του, ή για να είμαστε πιο ακριβείς το επίθετό του, όσο και να γράφεται πολλάκις λάθος, έχει γράψει το δική του ιστορία στον σύλλογο του ΑΠΑΣ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Η αθηναϊκή ομάδα των Ιλισίων, την οποία το σύνολο του Κώστα Ρουμελιώτη κέρδισε με σκορ 70-58 στις 4 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Σγούρο! Ο 18χρονος γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τη ΦΕΑ βρήκε νέα μπασκετική στέγη στον Ηλυσιακό, όπου οι Ναξιώτες θα φιλοξενήσουν για το ματς του Β’ γύρου, στις 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης”.

sgouros 3

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, που σε 9 αναμετρήσεις αρίθμησε 5,3 πόντους, 1,1 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ, ήταν εκείνος, όντας παίκτης του Αργοναύτη Ραφήνας, που με τρίποντο …μαχαιριά στην δεύτερη παράταση (!) (64-64 κ.α., 72-72 α΄παρ.) 20,6’’ πριν από τη λήξη “καθάρισε” την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στο παιχνίδι της πρεμιέρας του περυσινού πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Κι αν ο “μικρός” Σγούρος συνέδεσε το όνομά του με αυτόν τον τρόπο, ο “μεγάλος” Σγούρος, ο πατέρας του Γιώργου, ο Ρόμπερτ είναι εκείνος που φαίνεται δεν έχει ξεχαστεί από τους Ναξιώτες. Κι αυτό διότι ως προπονητής των Φαναρίων, τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων τον Μάιο του 2014 με τους “ορεινούς” με την εκτός έδρας νίκη (62-64) επί του -τότε- Πανιωνίου Σαντορίνης στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

sgouros 2

Οι δεσμοί φιλίας που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα ο Ρόμπερτ Σγούρος με τους ανθρώπους του ναξιώτικου συλλόγου παραμένουν μέχρι και σήμερα κάτι που φανερώνεται και στην βασική φωτογραφία του κειμένου, όπου μετά το τέλος της περυσινής εντός έδρας αναμέτρησης του ΑΠΑΣ με τον Αργοναύτη στις 2 Μαρτίου, απεικονίζονται με τα αδέρφια Χάρου στις δύο άκρες, τον Γιώργο (αριστερά) και τον Νίκο (δεξιά) και τον γνωστό Μηχανικό - Κατασκευαστή του νησιού και φανατικό υποστηρικτή του ΑΠΑΣ, που όπως δηλώνει ο ίδιος «…δεν θέλω ποτέ να τον αφήσω», τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares