Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 21:55

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΑΟ Ερμούπολης [vid]

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στο Φουαγιέ του Κολυμβητηρίου του αθλητικού κέντρου Δημήτριος Βικέλας, η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο Ερμούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στον σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μάρκος Φρέρης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με την ελπίδα τη νέα μπασκετική σεζόν τα παιδιά να τα βρουν να προπονούνται στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ. Παράλληλα ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε και το Printezis Store για την βοήθεια του στην ομάδα με μια καινούρια εμφάνιση.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης για να μεταφέρει το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά. Μάλιστα στην σύντομη ομιλία του ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε την ομάδα για το γήπεδο μπάσκετ στην Ανάσταση που σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και θα μπορούν να το χρησιμοποιούν τα παιδιά της Σύρου. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μάκης Δαδάος, που μετέφερε και εκείνος με την σειρά του τις πιο θερμές ευχές στην ομάδα και τα παιδιά.

Τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Ιωάννης Πιταούλης.

Στην κοπή της Πίτας του Α.Ο Ερμούπολης βρέθηκαν και δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και άνθρωπος του αθλητισμού κ. Αλέξης Αθανασίου έστειλε το δικό του μήνυμα για ευχές για καλή χρονιά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που βασανίζουν το άθλημα τα τελευταία χρόνια λόγο έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου.

Από την άλλη πλευρά και ο κ. Άρης Ρώτας έστειλε τις δικές του ευχές, ενώ παράλληλα συνεχάρη όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα του μπάσκετ παρά τα προβλήματα που υπάρχουν με τις εγκαταστάσεις.

Από τους προπονητές, το λόγο πήρε ο Λάζαρος Τσιομπάνης που εκ μέρους όλων των προπονητών (Γιώργου Αραβοσιτά, Γιώργου Ξανθομάλη, Γιώργου Καρακατσάνη και Βαρβάρας Κούτρα) ευχήθηκε στα παιδιά και την ομάδα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, κληρώθηκε το μεγάλο δώρο, που ήταν ένα ποδήλατο προσφορά από το κατάστημα λουκουμιών «Κανακάρης» του αντιπροέδρου της ομάδας Κωνσταντίνου Κόκκαλη.

Από την διοίκηση του Α.Ο Ερμούπολης, εκτός του προέδρου Μάρκου Φρέρη, το παρών έδωσαν και οι Κώστας Κόκκαλης, Πέτρος Δεναξάς, Λούης Γαδ και Δημήτρης Κοσμάς.

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares