Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 01:21

Οι συνεχείς υπερβάσεις των παιχτών μου μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο προπονητής του ΑΠΑΣ Κος Κώστας Ρουμελιώτης.

Ο τεχνικός του Ναξιώτικου Συλλόγου τόνισε για μια ακόμη φορά τον υπερβατικό χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα του καθημερινά , ώστε η ομάδα να στέκεται σταθερά στην 3η θέση του Βαθμολογικού σε ένα Πρωτάθλημα και ένα Όμιλο πολύ δύσκολο και απαιτητικό.

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τη Μύκονο επισήμανε ότι η ομάδα του δεν έχει άγχος και θα παλέψει για κάθε κατοχή με σκοπό να φτάσει σε μια τεράστια νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

"Πετύχαμε μια τεράστιας σημασίας νίκη στο Ληξούρι, ταξιδεύοντας 2 μέρες και αγωνιζόμενοι με 9 παίκτες. Αντιμετωπίζουμε  την Μύκονο μία ομάδα ουσιαστικά Α2 με παίκτες που προέρχονται από την Α1 κατηγορία. Η Μύκονος συν τοις άλλοις, θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με 3 πολύ σημαντικούς παίκτες τον Τσάμη, τον Διαμαντάκο και τον Τζόρτζεβιτς. 

Εμείς δυστυχώς  λόγω των ιώσεων και των τραυματισμών δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε , ετοιμάσαμε το παιχνίδι  ουσιαστικά με μία προπόνηση. Παρόλα αυτά, θα βασιστούμε πάλι στην υπερβατική προσπάθεια των παιδιών , θα παλέψουμε για κάθε κατοχή. Δεν έχουμε άγχος υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι και δεν είμαστε εμείς. Θα παλέψουμε όμως με  όλες τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε ακόμα 3 -4 , νίκες για την  είσοδο στη πρώτη  εξάδα και  την σωτηρία της ομάδας αποφεύγοντας τα  play out.  

 Αισθάνομαι ότι ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει την υπέρβαση των παικτών μέχρι σήμερα ,τι έχουν καταφέρει με αντίξοες συνθήκες , μικρό ρόστερ, νησιώτικη ομάδα κλπ. Είπα στα παιδιά , ότι είμαι υπερήφανος για αυτούς γιατί προσπαθούν να πραγματώσουν αυτό που λέει ο Καζαντζάκης " Φθάσε εκεί που δεν μπορείς" Για αυτή την υπέρβαση ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το κλειστό την Κυριακή το απόγευμα και να τους χαρίσει  ένα ζεστό χειροκρότημα. Κλείνοντας κάτι για όλο τον οργανισμό του Α.Π.Α.Σ. Χρειάζεται επαγρύπνηση , συσπείρωση και κανένας εφησυχασμός. Ο δρόμος είναι μακρύς , έχουμε ακόμα 8 παιχνίδια για να πετύχουμε τον στόχο μας που με τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε φάνταζε πολύ δύσκολος.  Είμαστε " τόσο κοντά, τόσο μακριά. '

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares