Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 22:37

Στον ΑΟ Μυκόνου το ντέρμπι των Κυκλάδων | Δυσφήμιση του αθλήματος από τον Κωστα Ρουμελιώτη [vid]

Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν ο μεγάλος νικητής στο Κυκλαδίτικο ντέρμπι με τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια, επικρατώντας με 61-68 μέσα στο ΔΑΚ Νάξου.

Ντο ντέρμπι πραγματοποιήθηκε σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, με τους Μυκονιάτες που ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να παίρνουν μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 26-33, 44-53, 61-68

Το παιχνίδι είχε και τραγικό πρωταγωνιστή

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αποτροπιασμού δεν θα προχωρήσουμε σε ανάλυση του αγώνα όπως κάνουμε πάντα, καταγγέλλοντας την ακατανόητη στάση του προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, τόσο στη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και μετά το τέλος του.

Ο προπονητής του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια, Κώστας Ρουμελιώτης, ισοπέδωσε την ψυχολογία της ομάδας του, αφού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε χάσει κυριολεκτικά τον έλεγχο αμφισβητώντας κάθε απόφαση των διαιτητών με αποκορύφωμα στο πιο κομβικό σημείο του αγώνα για την ομάδα του να αποβληθεί με δεύτερη τεχνική ποινή. Και δεν έφτανε αυτό... με έναν πρωτόγνωρο και έξω από κάθε λογική τρόπο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινούμενος απειλητικά προς έναν από τους διαιτητές τον εξύβρισε με ακατανόμαστα λόγια.

Να σημειωθεί ότι σε εκείνο το σημείο η διαφορά ήταν στο -8 με 2 λεπτά να απομένουν για τη λήξη. Ως φυσικό επακόλουθο η νευρικότητα μεταφέρθηκε και προς του παίκτες του, οι οποίοι αν και τα έδωσαν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, στο τέλος εγκαταλείφθηκαν από τον ίδιο του τον προπονητή.

Όμως ο κ. Ρουμελιώτης δεν είχε τελειώσει ακόμα με τις βρισιές του... αυτές συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα. Αυτή τη φορά η επίθεση του είχε θύματα μέλη του συνεργείου του sportcyclades.gr, καθώς όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποια δήλωση για το παιχνίδι επιτέθηκε και πάλι με προσβλητικές βρισιές κατά των συνεργατών μας, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για εμάς στα 16 χρόνια της λειτουργίας μας.

Με λίγα λόγια ο κ. Ρουμελιώτης δεν σεβάστηκε κανέναν και τίποτα στο χθεσινό παιχνίδι. Έβρισε τους πάντες, λειτουργώντας έξω από κάθε δεοντολογία. Δεν σεβάστηκε με την τραγική του παρουσία, πρώτα από όλα τον σύλλογο του ΑΠΑΣ και τους παίκτες του και έπειτα τον κόσμο της ομάδας, τους φιλοξενούμενους, το μέσο που προβάλει τη δουλειά του από την πρώτη μέρα που ήρθε στις Κυκλάδες και φυσικά τους κανονισμούς του αθλήματος.

Το λιγότερο που θα πρέπει να κάνει ο κύριος Ρουμελιώτης είναι να ζητήσει μία δημόσια συγνώμη για το κακόγουστο - υβριστικό σώου που έστησε στο ΔΑΚ Νάξου.

Απλά απαράδεκτος και ασυχώρετος! 

Απολαύστε τον...

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares