Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 20:29

Έτοιμος για διάκριση ο Γιάννης Αλιπράντης με τον Βίκο Ιωαννίνων

Τη δική του μάχη με στόχο την διάκριση θα δώσει για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών U21 της ΕΟΚ ένα παιδί των μπασκετικών Κυκλάδων. Ο λόγος για τον Γιάννη Αλιπράντη!

aliprantis 2

Ο νεαρός άσος που αγωνίστηκε και μεγαλούργησε με όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟ Πάρου, ενώ είχε παραστάσεις και σε αυτό του ανδρικού, αντιμετωπίζει με τη νυν ομάδα του, τον Βίκο Ιωαννίνων τους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, την Τετάρτη 1/3 με στόχο να προσπαθήσει να ισοφαρίσει την ήττα με σκορ 68-59 στο πρώτο παιχνίδι, στέλνοντας τη σειρά σε τρίτο αγώνα.


aliprantis 3

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Αλιπράντης σημείωσε μόλις 2 πόντους, ενώ η ομάδα του πριν φτάσει στην Β’ φάση, είχε τερματίσει στην 1η θέση του 1ου ομίλου του Βορρά με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα, αυτή της τελευταίας αγωνιστικής από τα Τρίκαλα (81-74), στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε.

Η αναμέτρηση κόντρα στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων στις 8:00 μ.μ. και στην πρωτεύουσα του νομού Ηπείρου ζουν κι αναπνέουν τις τελευταίες ώρες για αυτό το παιχνίδι.

aliprantis 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares