Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 18:18

Γιώργος Ονάσογλου: Οι αθλήτριες να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους

Με πολλές δυσκολίες, αλλά και παράλληλα με πολύ μεράκι η Ένωση Σωματείων καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων βλέπει ακόμα μία χρονιά να μπαίνει στην τελική ευθεία, αρχής γενομένης από το final four Νεανίδων που θα διεξαχθεί την παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου στην Πάρο.

Μιλώντας στο S.C.για τον «αγώνα δρόμου» που κάνει η ένωση προκειμένου να είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχει θέσει η ΕΟΚ, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Γιώργος Ονάσογλου, είπε:

«Τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων μπαίνουν στην τελική ευθεία, σε μια χρονιά που αντί να έχουμε μια ομάδα (Άνδρος) με ανοιχτό γήπεδο, είχαμε τρεις (ΑΟ Ερμούπολης, Άρης Σύρου), καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο κλειστό γήπεδο για καλαθοσφαίριση στη Σύρο. Αυτό, σε συνάρτηση με όλες τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν Κυκλάδες (απαγορευτικά, δρομολόγια κλπ), έκανε ακόμα πιο πιεστικό το να προλάβουμε τις προθεσμίες για τις προκριματικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων».

Όσο αφορά το πρώτο χρονικά final four που θα είναι αυτό των Νεανίδων, ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ επισήμανε:

«Φέτος, μετά από πολλά χρόνια, διεξάγεται πρωτάθλημα νεανίδων και το διήμερο 10-11/3 θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο πρώτο Final 4 για τη φετινή περίοδο, στη Μάρπησσα της Πάρου, οι ομάδες του Α.Ο Άνδρου, Α.Ο Μυκόνου, Α.Ο Πάρου και ΑπΑΣ "Τα Φανάρια". Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος νεανίδων έδωσε την ευκαιρία σε αρκετές νεαρές αθλήτριες των ομάδων αυτών, μαζί με τα πρωταθλήματα κορασίδων και γυναικών, να συμμετέχουν μέχρι και σε 12-14 παιχνίδια για φέτος, όταν τα προηγούμενα χρόνια έπαιζαν σχεδόν τους μισούς αγώνες».

Η ένωση έχει κάνει γενναία βήματα αναφορικά με τους συνεργάτες - χορηγούς στα πρωταθλήματα της και ο κ. Ονάσογλου δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την στήριξη τους, αλλά και να στείλει τις ευχές του ενόψει του τζάμπολ του final four:  
«Από την μεριά της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Πάρου, τη Blue Star Ferries και την εταιρεία Androp distillery, χορηγό του ονόματος το πρωταθλήματος για τη συμβολή τους στην διεξαγωγή του Final.4, καθώς και τον ΑΟ Πάρου που ανέλαβε την οργάνωση του.
Τέλος, ευχόμαστε όλες οι αθλήτριες να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ και να έχουν υγεία και επιτυχία!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares