Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 00:54

Το ευχαριστώ του ΑΟ Πάρου για την άψογη διοργάνωση του F4 Νεανίδων

Ιδανικός οικοδεσπότης αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ο ΑΟ Πάρου που πήρε άριστα για την άψογη διοργάνωση του Final-4 Νεανίδων που διεξήχθη στο νησί της Πάρου.

Η διοργάνωση που διεξήχθη με ένα καταπληκτικό κοινό στις εξέδρες σε συνδυασμό με την οργάνωση που παρείχε η διοίκηση του ΑΟ Πάρου συνέθεσαν μία γιορτή του μπάσκετ, ανοίγοντας με ιδανικό τρόπο τις τελικές φάσεις στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων και βάζοντας πλέον ψηλά τον πήχη για αυτές που ακολουθούν.

Ο ΑΟ Πάρου δεν παρέλειψε μέσω ανακοίνωσης του να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν για να γίνει ακόμα καλύτερη αυτή η γιορτή:

Η ομάδα των Νεάνιδων μας, κατέκτησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τη 2η θέση στο Final Four Νεάνιδων Androp , που έγινε στο νησί μας, στο ΑΠΧ Αρχιλόχου - Μάρπησσας ! Στην 3η θέση η ομάδα του Απας ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ " Τα Φανάρια" και στην
4η η ομάδα του ΑΟ Μυκονου BC ! Πρωταθλήτρια Κυκλάδων η ομάδα της Άνδρου Andros B.C. , μετά από έναν συγκλονιστικό , υψηλού μπασκετικού επιπεδου κι απο τις δύο ομάδες, τελικό, με τα δικά μας κορίτσια!
Ευχαριστούμε από καρδιάς, για μια ακόμη χρονιά που διεξάγεται final four στο νησί μας, από το Σύλλογο μας , όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του, αλλά και όσους στέκονται δίπλα μας όλο το χρόνο σε κάθε μας βήμα!
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον κ. Costas Bizas , τον ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ (Official) και τον κ. Μάρκος Κωβαίος , τη Blue Star Ferries για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια των μετακινήσεων των τμημάτων μας, το Μελτέμι για την άμεση εξυπηρέτηση στην έκδοση των εισιτηρίων, την Cavaragousis για τη χορηγία των νερών σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας καθώς και στους αγώνες του final four, τον Βαγγέλης Καπ για τη μικροφωνική, τη RE/MAX και τον George Kottikas για τα μπλουζάκια των κοριτσιών μας του final four, το sportcyclades ,τον Σπύρος Μάκαρης και τον Δημήτρη Τερέντζουλια για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων, τις φωτογραφίες και τα ρεπορτάζ τους , τους Πυθαγόρας Συριανός , Πρόδρομο Μαμάση, Nikos Sarris , Panos Dervos , Georgia Melaniti , Konstantinos Gasios , Αρτοποιείο "Στρατής " Λεύκες Πάρος , Ιατρόνησος - Iatronisos , ΦΩΣ Μπατσουρη Κατερινα για τη βοήθεια τους στο να γίνει εφικτή η μετάδοση των αγώνων, την κυρία Ελευθερία Καψάλη γιατρό των αγώνων του final four.
Ευχαριστούμε πάντα την ΕΣΚΚ , που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για την ομαλή διεξαγωγή του πιο δύσκολου εκ των πραγμάτων πρωταθλήματος, ευχαριστούμε τους διαιτητές και κριτές των αγώνων!
Άμα έχω ξεχάσει κάποιον υπόσχομαι να επανέλθω!
Τεράαααστιο ευχαριστώ κι ένα ακόμα πιο τεράαααστιο μπράβο με όλη μας την αγάπη στις αθλήτριες μας και στους προπονητές μας Γιώργος Ζαμπακόλας και Γιωργος Καραμουζης , στον γυμναστή μας Βασίλη Ανδριέλο , στην υπέροχη κερκίδα μας η οποία μας συγκίνησε κάποιες στιγμές πολύ! Μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που είναι κοντά στα παιδιά τους , στον αθλητισμό και στον Αο Πάρου !
Δεν τελειώσαμε, πάμε γι' άλλα!!! Αοπππππ και .... keep going !!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!

 

 

Η ομάδα των Νεάνιδων μας, κατέκτησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τη 2η θέση στο Final Four Νεάνιδων Androp , που έγινε...

Δημοσιεύτηκε από AO Parou b.c. στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

 

kosmos

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares