Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 10:27

Ο Άρης τη νίκη, ο Περιστεριώνας το πλεονέκτημα

Ο Άρης Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής με 45-35 επί του Περιστεριώνα Τήνου, στο παιχνίδι πρωταθλήματος των παίδων. Βέβαια, οι Τηνιακοί ήταν αυτοί όμως που έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, μιας και κράτησαν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη είχε επικρατήσει με 13 πόντους και στην Σύρο ηττήθηκε με 10 (45-35).

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στη νίκη, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ανωτερότητά τους και να νικήσουν με διαφορά πάνω των 13 πόντων. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη του τέταρτου και τελευταίου δεκαλέπτου ο Άρης είχε τη διαφορά που ήθελε. Το μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο ήταν και η αιτία που ο Άρης μπήκε σε… περιπέτειες, αφού πλέον θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα της Άνδρου για να εξασφαλίσει μία θέση που θα τον οδηγήσει στο final four του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 20-10, 28,16, 42-25, 45-35

Άρης Σύρου (Α. Παπαναστασίου): Πέτρου, Κορωναίος, Χρυσαφίδης, Γεωργίου, Αρώνης, Ρετζελάι, Ρέιντι, Ροσσολάτος.

Περιστεριώνας Τήνου (Α. Βιδάλης): Κλαυδιανός, Οικονόμου, Συρίγος, Γελαδάρης, Βαρσάμης, Τσιντζιλίδας, Μαχμουτι, Φώσκολος Μ., Χαρικιόπουλος, Φώσκολος Ι., Πολυκανδριώτης, Παπαευθυμίου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares