Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 14:55

Τουρνουά πρόκρισης στο F8 Εφήβων: Ήττα του ΑΟ Μυκόνου από τον Ιάλυσο

Η εφηβική ομάδα του ΑΟ Μυκόνου ηττήθηκε από τον Ιάλυσο με 69-50 στο μίνι τουρνουά που οδηγεί στο Final 8.

Μπόζιτς και Τελώνης οι κορυφαίοι των νικητών, την ώρα που ο Κονταράτος με 29 πόντους κρατούσε όρθια την ομάδα του Γρηγόρη Αντώνη.

Νευρικό ματς στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες και βιαστικές. Ο Ιάλυσος βρήκε λύσεις πηγαίνοντας την μπάλα στην ρακέτα και κατάφερε από τα μισά της πρώτης περιόδου να πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Η ομάδα του Ρούλη Αλμπάνη άρχισε να βρίσκει ρυθμό επιθετικά και προηγήθηκε με επτά πόντους (17-10) στο φινάλε του δεκαλέπτου.

Η διαφορά άνοιξε αισθητά στην δεύτερη περίοδο, με τον Ιάλυσο να αυξάνει την πίεση του στην άμυνα και να αναγκάζει τον Α.Ο Μυκόνου σε εύκολα λάθη. Ο Τελώνης μπήκε στην εξίσωση του ματς, παίρνοντας προσπάθειες και σκοράροντας συνεχόμενους πόντους και πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +15 (35-20) με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ρούλης Αλμπάνης δοκίμασε διάφορα σχήματα και με μπροστάρη τον Μπόζιτς έφτασε την διαφορά κοντά στους 20 πόντους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν διαρκώς να μειώσουν την διαφορά και να επιστρέψουν στο ματς. Ο Κονταράτος που ήταν και ο πρωταγωνιστής για τον Α.Ο Μυκόνου ξεκίνησε ένα επιθετικό κρεσέντο στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, το οποίο είχε και συνέχεια. Το σκορ δεν άλλαξε αισθητά, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια διαφορά 14 πόντων (52-38).

Ο Κονταράτος με ένα προσωπικό ρεσιτάλ, έφερε τον Α.Ο Μυκόνου στο -7 (52-45) στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου. Ο νεαρός γκαρντ είχε φτάσει στους 29 πόντους, αλλά δεν έφτανε για τους φιλοξενούμενους. Κάπου εκεί ο Ιάλυσος εκμεταλλεύτηκε το βάθος του ρόστερ του, με τον Άλκη Σμυρνή να πετυχαίνει συνεχόμενους πόντους, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Τελώνη, Μπόζιτς και Πύλιο. Οι Πρωταθλητές Δωδεκανήσου έφτασαν και πάλι σε διψήφια διαφορά και κατάφεραν να επικρατήσουν με 69-50, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά στο Εφηβικό Πρωτάθλημα.

Διαιτητές

Βάγγαλης-Τριανταφύλλου

Τα δεκάλεπτα

17-10, 35-20, 52-38, 69-50

Γ.Α.Σ Ιάλυσος (Ρούλης Αλμπάνης): Μπόζιτς 18 (2), Τελώνης 17 (1), Σμυρνής 13, Βόνια, Ζερβός, Καρπέτης 6, Συκόφυλλος 2, Πύλιος 6, Παρσωτάκης 2, Καταβαίνης, Παπανθύμου, Τσιβίτης

Α.Ο Μυκόνου (Γρηγόρης Αντώνης): Καλλέργης 1, Ζιέμπα 7 (1), Κανιούρας, Δακτυλίδης Π, Ξενάριος, Κατσιρμάς 6, Κονταράτος 29 (5), Τσανκάλοφ 7, Μπουγιούρης, Δακτυλίδης Α, Κουκούβελος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares