Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 09:58

Τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ ο Κώστας Παπαδημητρόπουλος

Η μεγάλη προσφορά του διαιτητή, Κώστα Παπαδημητρόπουλου δεν περιορίζεται μόνο στα παρκέ των γηπέδων στις Κυκλάδες, αλλά και στο νησί της Σαντορίνης, όπου είχε μεγάλη συνδρομή στην διοργάνωση του "Dappos Basketball League".

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ,κ. Βασίλης Αλαφούζος, θέλησε να τον τιμήσει για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο Κώστας Παπαδημητρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αλαφούζο, γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ:

Άλλη μια μπασκετική χρονιά "Dappos Basketball League" τελείωσε με μεγάλη επιτυχία ! Να ευχαριστήσω του Διοργανωτές του Πρωταθλήματος (Valantis Vlavianos & Del Soufros) για την άψογη συνεργασίας μας ,όπως επίσης και τους Συναδέλφους Διαιτητές και Γραμματεία αγώνων!
Να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Basilis Alafouzos για την μεγάλη τιμή & έκπλήξη που μου έκανε με το να με τιμήσει στους τελικούς του Dappos Basketball League για την προφορά μου στο Αθλητισμό της Σαντορίνης & στο άθλημα του Μπάσκετ! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και εύχομαι του χρόνου να είμαστε υγίεις να τα ξαναπούμε στο πάρκε παλι απο κοντά στο άθλημα τις Καλαθοσφαίρισης που τοσο πολύ αγαπάμε και τιμούμε με την παρουσία μας!!!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares