Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 10:24

Η παρακάμερα, το ευχαριστώ και η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο κλειστό της Μυκόνου

Μεγάλη μέρα για την Μύκονο χθες που υποδέχτηκε την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου, κατακτώντας μία σπουδαία νίκη, αλλα παράλληλα τον θαυμασμό όλης της Ελλάδας για αυτό που έχουν φτιάξει γύρω από το μπάσκετ στο νησί των ανέμων.

Ένα κατάμεστο γήπεδο με πολλά happeniongs συνέθεσαν ένα σκηνικό που περισσότερο θυμίζει NBA παρά Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα και παράλληλα έστειλαν το δικό τους ευχαριστώ. Εμείς θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για αυτά που έχουν καταφέρει, έχοντας κάνει όλους τους κυκλαδίτες υπερήφανους... Συνέχισε έτσι Μύκονο! 

342977478 179901051604866 6633605559132160449 n

Η ανακοίνωση και το Βίντεο:

Η παρακαμερα του Γιώργος Κανατούλας γεματη απο ολα τα χαμογελαστα προσωπα και την απιστευτη διαθεση των καλυτερων φιλων και συνοδοιπορων της αγαπημενης μας ομαδας.
Ολων των Μυκονιατων. Ειμαστε ολοι μαζι απο την πρωτη μερα και αυτο μας κανει πολυ δυνατους.
——-
Η Μυκονος εδειξε χθες ποσο αγαπαει το μπασκετ και τον αθλητισμο ,σε μια απαραμμιλη ατμόσφαιρα, στους δεκαδες χιλιαδες που ειδαν ζωντανα τον αγωνα απο το sportcyclades .
——-
Απο την ανατριχιαστικη στιγμη που μπηκε ο Φάνης στο παρκε του Κλειστου μας με ενα γηπεδο και την ομαδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ να αναγνωριζει το μεγαλειο αυτου του ανθρωπου-συμβολο, στην παρουσιαση της ομαδας εν μεσω πρωτογνωρων σκηνων, στην πιο εκκωφαντικη «εξεδρα» γεματοι απο μεγαλους και μικρους, που η ενεργεια τους για 2 συνεχομενες ωρες εινει αξεπεραστη.Καταπληκτικο.
———
Η εμφανιση της ομαδας μας εκανε περηφανους για τους αθλητες μας και το τεχνικο επιτελειο, αλλα η δουλειά και το δυσκολο μονοπατι ειναι μπροστα μας.
———
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Προχωραμε οπως κανουμε καθε μερα

αυτη την μεγαλη χρονια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares