Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 23:40

Με Ιάλυσο και Ηράκλειο οι παίδες του Περιστεριώνα, διεκδικεί την προκριματική φάση η Τήνος!

Συμπληρώθηκε την Κυριακή 30/4 το παζλ των ομάδων που θα συμμετέχουν στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων .

Ο νέος πρωταθλητής Κυκλάδων, ο Περιστεριώνας Τήνου θα βρει στον δρόμο του δύο ισχυρούς αντιπάλους, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή η πόλη, ή το νησί που θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις αυτές!

omades paidiko 3

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Οι παίδες του Αντώνη Βιδάλη θα βρουν στον δρόμο τους το Ηράκλειο (πάνω φωτό), το οποίο κέρδισε στον τελικό της ΕΚΑΣΚ με σκορ 69-49 τον Εργοτέλη και τον ΓΑΣ Ιάλυσο (κάτω φωτό) που κέρδισε με σκορ 53-46 τον Κολοσσό στον μεγάλο τελικό του φάιναλ-φορ της ΤΕ Δωδεκανήσου. Οι “ερυθροκίτρινοι” του γνωστού από το πέρασμά του από τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, του Ρούλη Αλμπάνη κατέκτησαν τον πέμπτο τίτλο της ιστορίας τους στο παιδικό πρωτάθλημα και επέστρεψαν στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια!

omades paidiko 2

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος του προλόγου μας, αυτό που αφορά τον τόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεων της φάσης αυτής (12-14 Μαΐου) σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportCyclades” δύο νησιά διεκδικούν την διοργάνωση. Το πρώτο είναι το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος, όπως έγινε και με των εφήβων και των νεάνιδων, και το δεύτερο η Τήνος! Οι άνθρωποι της ΕΣΚ Κυκλάδων και του Περιστεριώνα έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΟΚ! Πάντα με τις ίδιες πηγές, από την άλλη, το νησί της Νάξου είναι το επικρατέστερο να διοργανώσει τα προκριματικά των κορασίδων…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares