Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 23:05

Γιάννης Πολυχρονάκος: Συγχαρητήρια στον Περιστεριώνα, τους συλλόγους και τους διοργανωτές του final-4 της Τήνου

Μέσω ανακοίνωσης του ο ανακοίνωση ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος συγχαίρει τον Περιστεριώνα, τους συλλόγους και τους διοργανωτές του final-4 της Τήνου.

Αναλυτικά: 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μου στο νησί της Τήνου είχα τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω ένα μικρό μέρος της όμορφης διοργάνωσης του Final-4 Παίδων της Ένωσης Σωματείων καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 και 30 Απριλίου.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του ΤΑΚ Περιστεριώνα Τήνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια και του ΑΟ Άνδρου για την παρουσία τους στους αγώνες.

Τέλος, συγχαίρω την ΕΣΚ Κυκλάδων, τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, αλλά και τον κόσμο της Τήνου που δημιούργησε μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο ''Τήνια 1895''.

Ο αθλητισμός ανθίζει στα νησιά μας και πλέον στις μέρες μας αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα ενισχύσουν τη βιωσιμότητα των συλλόγων για να συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.

Γιάννης Πολυχρονάκος

Οικονομολόγος / Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares