Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 11:16

Γιάννης Πολυχρονάκος: Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό που πέτυχε την υπέρβαση

Μέσω ανακοίνωσης του ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις κ. Γιάννης Πολυχρονάκος συγχαίρει τον Πανναξιακό ΑΟΚ για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 30 Απριλίου γράφτηκε ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του Πανναξιακού και γενικότερα στον αθλητισμό των Κυκλάδων, καθώς η ομάδα της Νάξου ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις και με μία μεγάλη νίκη στη Νίκαια κατάφερε να κερδίσει με εκκωφαντικό και παράλληλα δίκαιο τρόπο την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ως άνθρωπος του αθλητισμού κατανοώ απόλυτα την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να αποδεχτεί την πρόταση που έλαβε την τελευταία στιγμή προκειμένου να συμμετάσχει στην Γ' Εθνική, όπως και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν, οι αθλητές, οι προπονητές, ο πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προκειμένου να πετύχουν αυτή τη μεγάλη υπέρβαση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν ώστε να βγει εις πέρας αυτή η χρονιά, η οποία σε συνδυασμό με την άρτια δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου σηματοδοτεί την μπασκετική αναγέννηση του Πανναξιακού μας.

Συγχαρητήρια, στον κόσμο της Νάξου, αλλά και τους χορηγούς που έχουν συμβάλει σημαντικά σε αυτή την επιτυχία.

Πλέον, το αύριο ανήκει στον Πανναξιακό ΑΟΚ.

Εμείς από την πλευρά μας θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που απειλούν την βιωσιμότητα των νησιωτικών συλλόγων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Γιάννης Πολυχρονάκος

Οικονομολόγος / Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ) 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares