Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 22:41

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Τήνο τα προκριματικά των παίδων

Μία ακόμη επιτυχία για την ΕΣΚ Κυκλάδων που κατάφερε στον, κατά γενική ομολογία, δυσκολότερο νομό της Ελλάδος να φέρει την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων!

Μετά των κορασίδων που προγραμματίστηκε να γίνει στη Νάξο (12-14/5), ήρθε η σειρά της Τήνου να φιλοξενήσει το ίδιο χρονικό διάστημα τους αγώνες του παιδικού για πρώτη φορά στην ιστορία.

Μία είδηση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του “SportCyclades” και που φέρνει τον οικοδεσπότη και πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία Περιστεριώνα να φιλοξενεί τον πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου, τον ΓΑΣ Ιάλυσο και τον πρωταθλητή της ΕΚΑΣ Κρήτης, το Ηράκλειο από τις 12 έως και τις 14 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895 – Νικόλαος Βιδάλης” με την νικήτρια ομάδα να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη που θα προκύψει από το βόρειο Αιγαίο (Σάμος, Χίος, Λέσβος) για μία θέση στο Final-8.

Η απόφαση της διεξαγωγής στην Τήνο της προκριματικής φάσης, ελήφθη μετά από διαδικτυακή συνδιάσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι των σωματείων και της ΕΟΚ. Η Ρόδος και η Τήνος ζήτησαν τους αγώνες με την Ομοσπονδία αποφασίζει το νησί της Μεγαλόχαρης ως έδρα των αγώνων. Να θυμίσουμε ότι η προκριματική φάση εφήβων και νεανίδων διεξήχθη στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην Ιαλυσό.

Μία μεγάλη ευκαιρία λοιπόν για την μπασκετική οικογένεια του Περιστεριώνα να δείξει και σε σωματεία εκτός νομού τη ζεστασιά της φιλοξενίας όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και το πόσο άριστα μπορεί να διοργανώσει μία εκδήλωση, όπως έκανε στο πρόσφατο final four του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ, όπου όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares