Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 18:19

Στάζουν μέλι για τον κόσμο στον Μαρπησσαϊκό

Η παρουσία των φίλων του Μαρπησσαϊκού στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας με αφορμή το φάιναλ φορ του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια στους κόλπους των “κυανόλευκων”.

Οι τελευταίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υποστήριξη που πήραν από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι, όπως αναφέρουν “έσπρωξαν” τις αθλήτριες του Βαγγέλη Μουρογιάννη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ.

Οι φίλοι του σωματείου της Πάρου είναι αλήθεια πως δημιούργησαν μια πολύ δύσκολη έδρα και είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέγεται στις τάξεις του Μαρπησσαϊκού για την συμπαράστασή τους. «Με αυτόν τον κόσμο δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη συμπεριοφορά τους και τους ευχαριστούμε θερμά...», λένε χαρακτηριστικά οι ίδιοι και προσθέτουν πως θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν κοντά σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του σωματείου σε όλα τα ενεργά αθλήματά του.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, όμως, δεν αξίζουν μόνο στον φίλαθλο κόσμο του Μαρπησσαϊκού, αλλά και σε έναν ακούραστο εργάτη του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού που κατάφερε να διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία την όλη εκδήλωση και της αξίζουν πολλά!!! Ο λόγος, για την Μαρία Περαντινού, μέλος της ΚΔΕΠΑΠ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου), η οποία δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και τα οργάνωσε όλα άψογα!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares