Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 00:48

Το Stoiximan AegeanBall Festival επιστρέφει στη Σύρο 7-9 Ιουλίου - Πρίντεζης: «Γίνομαι προπονητής του καναπέ»

Το Stoiximan AegeanBall Festival επιστρέφει και φέτος στη Σύρο, μια διοργάνωση που γίνεται ξανά υπό την αιγίδα του Συριανού Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος μίλησε ενόψει του τουρνουά στη που θα διεξαχθεί στις 7-9 Ιουλίου σε συνέντευξη Τύπου στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Πρίντεζης μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός πως βλέπει τον Ολυμπιακό πλέον ως οπαδός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για την απόσυρσή του και αν το έχει μετανιώσει: «Όχι δεν έχω μετανιώσει. Ήταν απολύτως συνειδητή η απόφαση. Έτσι πάει το πράγμα. Δεν τα έχει βάλει κανείς με τον χρόνο. Έβλεπα και εγώ ότι δεν μπορούσα να ήμουν το ίδιο. Άρχισαν να τρίζουν γόνατα, αστράγαλοι ύστερα από τόσες χρονιές σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να ξέρεις πότε θα σταματήσεις».

Σχετικά με τέτοιου είδους ματς: «Η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αυτά τα παιχνίδια μου λείπουν. Από τη μία θα ήθελα να ήμουν εκεί. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει βάλει μια ολόκληρη διαδικασία από την αρχή της χρονιάς, κάτι για το οποίο νιώθω μέσα μου ότι έχει τερματίσει. Δεν θα ήμουν σωστός απέναντι στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και στον εαυτό μου. Οπότε αν είναι να εξαιρέσουμε αυτά τα ματς και την καθημερινότητα με τους φίλους μου, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι. Σίγουρα είναι η ομάδα που μεγάλωσα και ανδρώθηκα. Απλά τώρα τους βλέπω και τους παρακολουθώ πιο οπαδικά απ’ έξω».

Για τον προπονητή που κρύβει μέσα του: «Ναι, πιάνω τον εαυτό μου να γίνεται προπονητής του καναπέ. Είναι στον Έλληνα, δεν αλλάζει».

«Όταν μου έλεγαν πολλοί φίλοι μου ότι είχαν άγχος και το έβλεπαν απ’ έξω ως οπαδοί, τους έλεγα ‘εντάξει τώρα, τι μου λες’. Η αλήθεια είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που παρακολουθούσα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, τα απολάμβανα. Τώρα σε αυτά τα τέσσερα, δεν το απόλαυσα και τόσο. Και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Όταν παίζεις είναι διαφορετικό γιατί το διαχειρίζεσαι και πρέπει να μιλήσεις και στους άλλους. Όταν είσαι εκτός και το βλέπεις ως φίλαθλος καταλαβαίνεις το feeling σε όλους όσους έρχονται στο γήπεδο», είπε ο Πρίντεζης για το άγχος που μπορεί να νιώθει ένας φίλαθλος σε σχέση με τους παίκτες.

Ακόμη όταν ρωτήθηκε για το αν θα προτιμούσε νέο τρίποντο του Σλούκα στη λήξη ή μία πιο άνετη επικράτηση των «Ερυθρόλευκων», απάντησε: «Ε, όχι μην φτάσουμε εκεί. Να έχει γίνει πιο νωρίς το πράγμα».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares