Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 21:41

Ο Μαρπησσαϊκός για το Final-4 στην Πάρο

Την κατάκτηση του Γυναικείου Πρωταθλήματος Κυκλάδων πανηγύρισε ο Μαρπησσαϊκός, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Final Four Γυναικών που διοργάνωθηκε το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου στο στο γήπεδο Αρχιλόχου- Μάρπησσας. Στο Final Four συμμετείχαν οι δύο Παριανές ομάδες, ο Α.Ο. Πάρου και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, η Α.Ε. Σαντορίνης και ο Α.Ο. Άνδρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Μαρπησσαϊκού:

Στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου διαγωνίστηκαν οι δύο Παριανές ομάδες σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος από όλες τις παίχτριες. Με την βοήθεια της πολύ θερμής κερκίδας μας, η οποία έδινε παλμό και ρυθμό στον αγώνα, η ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνα και να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στον δεύτερο ημιτελικό η ομάδα της Άνδρου, λόγω απουσιών και τραυματισμών, δεν μπόρεσε να κοντράρει την ομάδα της Σαντορίνης η οποία πήρε τελικά το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Την ημέρα του τελικού, την αυλαία άνοιξαν οι ομάδες του Α.Ο. Πάρου και του Α.Ο. Άνδρου διεκδικώντας την τρίτη θέση. Τα κορίτσια του Α.Ο.Π. μπήκαν στο παρκέ με πολύ πάθος και δυναμικότητα και με την κερκίδα να τις στηρίζει κάθε λεπτό, μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ και οδηγούσαν τον αγώνα μέχρι τέλους. Παρόλο που τα κορίτσια της Άνδρου το παλέψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό η ομάδα του Α.Ο. Πάρου κατάκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος με την Άνδρο να μένει εκτός βάθρου.

Το κατάμεστο γήπεδο περίμενε από νωρίς την έναρξη του μεγάλου τελικού και οι δυο ομάδες μπήκανε στο παρκέ λίγο μετά τις επτά το απόγευμα.

Στον έναν πάγκο η ομάδα του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού ως γηπεδούχος και στον άλλο πάγκο η ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σφιχτό και από τις δύο ομάδες με γρήγορο ρυθμό και ένταση από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα μας μετά το ισόπαλο σκορ της τρίτης περιόδου, μπήκε αποφασισμένη στο τέταρτο δεκάλεπτο με μοναδικό στόχο να βγει από το γήπεδο αγκαλιά με την κούπα.

Παίχτριες, Coach και κερκίδα έδωσαν όλη την ενέργεια τους και έτσι η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση του Γυναικείου Πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και στον Αθλητικό Όμιλο Πάρου για την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Μπράβο σε όλες τις ομάδες και όλες τις αθλήτριες για την συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια.

Σαν σύλλογος είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτήν την διοργάνωση. Αποσπάσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και από όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή του αγαπημένου μας αθλήματος για το νησί μας .

Καταφέραμε να σηκώσουμε το κύπελλο μέσα στο σπίτι μας μαζί με τον κόσμο μας και αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους και μας δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον Coach μας Βαγγέλη Μουρογιάννη και σε όλα τα κορίτσια μας τα οποία έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους για να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares