Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:48

Αριστοτέλης Παπαναστασίου: Για τον Άρη Σύρου προέχει ο ημιτελικός κόντρα στον ΑΟΠ, μετά το πρωτάθλημα

Ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι στους τελικούς με τον Πανναξιακό ΑΟΚ θα το επιδιώξει φέτος... Ο Άρης Σύρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην τελική φάση του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων και αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να είναι εκείνος που θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, έπειτα από 23 χρόνια!

Οι “κιτρινόμαυροι” του Αριστοτέλη Παπαναστασίου, μπορεί τη φετινή σεζόν να στερήθηκαν την φυσική τους έδρα, ωστόσο κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα στη βαθμολογία και μαζί με τον Περιστεριώνα Τήνου είναι οι δύο ομάδες του Α’ ομίλου που θα συμμετέχουν στο Final Four της Σαντορίνης (19,20/5).

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας του στην τελική τετράδα ο Θεσσαλός τεχνικός του Άρη μίλησε στο “SportCyclades”: «Εκτιμώ πως είναι επιτυχία που από τα ανοιχτά γήπεδα της Σύρου να έχουμε φτάσει στο κλειστό της Σαντορίνης και να διεκδικούμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Προσπαθούσαμε και προσπαθούμε κάθε μέρα να μην έχουμε τραυματισμό από τα σκληρά γήπεδα που είναι έξω…».

F4 men 2023 (5)

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο Final Four; Ο Παπαναστασίου ξεκαθαρίζει: «Δεν κρύβουμε ότι όλοι θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων, αλλά ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε την Παρασκευή τον ΑΟ Πάρου και να πάμε τελικό. Έχουμε κάνει ένα φιλικό στις αρχές της χρονιάς με τον ΑΟΠ. Σίγουρα, έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα από τότε και δεν τους έχουμε δει ξανά. Πρόκειται για μία νεανική και μαχητική ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να αφιερώσουμε όλοι την πορεία της ομάδας στο πρόεδρο, τον Αντώνη Βαρθαλίτη που είναι πάντα δίπλα στον προπονητή, στους παίκτες και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares