Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 16:16

Final-4 Ανδρών: H μεγάλη ώρα έφτασε!

Τζάμπολ στο Final Four Ανδρών της ΕΣΚ Κυκλάδων στο πανέμορφο στολίδι της Σαντορίνης με τον Άρη Σύρου να αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πάρου στον πρώτο ημιτελικό και στο έτερο ζευγάρι η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης το Περιστεριώνα Τήνου ( 20:30 Sportcyclades).

«Εκτιμώ πως είναι επιτυχία που από τα ανοιχτά γήπεδα της Σύρου να έχουμε φτάσει στο κλειστό της Σαντορίνης και να διεκδικούμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Προσπαθούσαμε και προσπαθούμε κάθε μέρα να μην έχουμε τραυματισμό από τα σκληρά γήπεδα που είναι έξω…Δεν κρύβουμε ότι όλοι θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων, αλλά ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε την Παρασκευή τον ΑΟ Πάρου και να πάμε τελικό. Έχουμε κάνει ένα φιλικό στις αρχές της χρονιάς με τον ΑΟΠ. Σίγουρα, έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα από τότε και δεν τους έχουμε δει ξανά. Πρόκειται για μία νεανική και μαχητική ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να αφιερώσουμε όλοι την πορεία της ομάδας στο πρόεδρο, τον Αντώνη Βαρθαλίτη που είναι πάντα δίπλα στον προπονητή, στους παίκτες και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης» τόνισε σε δηλώσεις του στον Ιωάννη Νοταρά και στο sportcyclades ο κ. Αριστοτέλης Παπαναστασίου
Από την πλευρά του ΑΟ Πάρου που δίνει το «παρών» στο Final Four της Σαντορίνης με τον Θοδωρή Καζακιδη να δηλώνει στον Ιωάννη Νοταρά και στο sportcyclades «Αισθανόμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε ένα Final Four των ανδρών.Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσουμε, από τη στιγμή που ήμασταν μόλις δύο ομάδες στον όμιλο. Το μεγάλο αρνητικό, όμως, για εμάς είναι οι απουσίες επτά ανδρών που έκαναν προπονήσεις μαζί μας όλη τη σεζόν, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορούν να παραβρεθούν στην τελική φάση ώστε να ανταμειφθούν για τις προπονήσεις που έχουν κάνει. Έτσι, θα παραταχθούμε με νεαρούς αθλητές από το παιδικό και το εφηβικό τμήμα.Ελπίζω να είμαι ανταγωνιστικοί και να απολαύσουμε την εμπειρία».
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00.
Στον άλλο ημιτελικό η οικοδέσποινα Σαντορίνη θα αντιμετωπίσει το Περιστεριώνα Τήνου.
««Είναι δύο παιχνίδια στα οποία η κάθε ομάδα θέλει να τα κερδίσει και να στεφθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων.Σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη όπως θα έπρεπε διότι τα παιχνίδια είναι ελάχιστα και έτσι θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα των παιχνιδιών θα παίξει το πόσο το θέλει η κάθε ομάδα και στο ποιοι θα αντέξουν τα δύο παιχνίδια στις δύο μέρες... Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας που ελπίζω να γεμίσει το ΔΑΠΠΟΣ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε το κύπελλο. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς»τόνισε σε δηλώσεις του στον Ιωάννη Νοταρά και στο sportcyclades ο κ. Θοδωρής Μαμμος.
Με τον κ Άντωνη Βιδάλη από την πλευρά του να δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο τέταρτο Final Four της φετινής αγωνιστική σεζόν, αυτή τη φορά της Σαντορίνης στην κατηγορία των ανδρών.Η Σαντορίνη είναι ένα φιλόξενο νησί και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση και τη φιλοξενία. Η ομάδα μου απαρτίζεται από εφήβους και άντρες και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε εμπειρία στα νέα παιδιά και μερικά περισσότερα παιχνίδια στην αγωνιστική δράση των Κυκλάδων που είναι “φτωχή” από αγώνες. Ευχόμαστε στην ΑΕ Σαντορίνης να έχει καλή επιτυχία και δύναμη να διοργανώσει ένα ακόμα επιτυχημένο Final Four». τόνισε σε δηλώσεις του στον Ιωάννη Νοταρά και στο sportcyclades ο κ. Αντώνης Βιδάλης.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το sportcyclades.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 19/5
18:00 Άρης Σύρου - Αο Πάρου
20:30 ΑΕ Σαντορίνης - Περιστεριώνας Τήνου
Σαββάτο 20/5
16:30 Μικρός τελικός
19:00 Τελικός
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει και να χειροκροτήσει όλες τις ομάδες.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares