Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 11:29

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος του Ρούλη Αλμπάνη στον δρόμο του πρωταθλητή Κυκλάδων, του Άρη Σύρου

Ένας γνώριμος από το πέρασμά του από το μπάσκετ των Κυκλάδων θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη Σύρου για τα μπαράζ ανόδου, που θα διεξαχθούν από 21 έως 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και νυν του ΓΑΣ Ιάλυσου, ο Ρούλης Αλμπάνης κατέκτησε με την ομάδα του “σμαραγδένιου” νησιού τον τίτλο του πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου στην κατηγορία των ανδρών και μαζί με τον Άρη, του Αριστοτέλη Παπαναστασίου είναι οι δύο πρώτες ομάδες που έγιναν γνωστές για τα μπαράζ

roulis ialysos (3)

Μετά το εφηβικό και το παιδικό πρωτάθλημα, ο Ιάλυσος κατέκτησε και το ανδρικό, κερδίζοντας στον τελικό τον Φοίβο Κω. Οι Ροδίτες επικράτησε στον μεγάλο τελικό με σκορ 82-65 με τους “ερυθροκίτρινους” να κυριαρχούν πλήρως μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2000-01!

roulis ialysos (2)

Σε ό,τι αφορά σε τα υπόλοιπα πρωταθλήματα του Αιγαίου, σύμφωνα με το έγκριτο δωδεκανησιακό σάιτ “12sports.gr” σε εξέλιξη βρίσκονται οι μάχες σε Λέσβο, Χίο και Σάμο. Στην ΤΕ Λέσβου, ο Αίολος Μυτιλήνης κέρδισε με σκορ 55-48 την Αθλητική Λέσχη και μείωσε σε 2-1 τη σειρά στις νίκες. Στην ΤΕ Σάμου ξεκίνησαν οι ημιτελικοί. Στην Ικαρία ο τοπικός Ίκαρος κέρδισε με σκορ 63-56 την Αναγέννηση Σάμου και έκανε το 1-0, ενώ την Τετάρτη 24/5 η ΑΕ Καρλοβάσου υποδέχεται τον Πολυκράτη Σάμου. Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares