Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 10:55

Μήλος: Ο Μιχάλης Βήχος για τους ''άστεγους μπασκετικούς'' και τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ [vid]

Στη Μήλο υπάρχει μπάσκετ και μάλιστα οργανωμένο. Ο Παμμηλιακός, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη έχει δώσει στην αθλητική νεολαία του νησιού να προπονείται μαζί με έναν έμπειρο του χώρου, τον βετεράνο, Μιχάλη Βήχο, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα εργαστεί στο πλάι του Γιάννη Τσίμα, που θα μετακομίσει στη Μήλο και θα αναλάβει πρώτος προπονητής.

Φυσικά, αυτό που απασχολεί όλους στο νησί και αποτελεί το υπ αριθμόν ένα εμπόδιο είναι η ανυπαρξία Κλειστού Γυμναστηρίου, καθώς παρά τις όποιες προσπάθειες και αιτήματα που έχουν εκφραστεί από τον αθλητικό κόσμο της Μήλου, αλλά και των Δυτικών Κυκλάδων ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν έχουν παρουσιάσει κάτι το επίσημο για την εξεύρεση λύσης.

Έτσι, μετά την Άνδρο των ''Άστεγων πρωταθλητών'' και την Ίο των ''ανεκπλήρωτων υποσχέσεων της Περιφέρειας'', η Μήλος αναζητά και απαιτεί άμεση λύση για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου που θα στεγάσει αθλητικά τη νεολαία του νησιού και θα της ανοίξει περαιτέρω τους ορίζοντες στην άθληση.

Το s.c. βρέθηκε στο όμορφο νησί της Μήλου, παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων του Παμμηλιακού. Ο Μιχάλης Βήχος μας μίλησε για το πλάνο της ομάδας, το οποίο έχει ξεκινήσει με το χτίσιμο των αγωνιστικών τμημάτων και θα συνεχίσει με την συμμετοχή τους στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ.

Η συμμετοχή είναι μεγάλη, καθώς το άθλημα του μπάσκετ έχει λάτρεις στο νησί, με τις φωνές πλέον για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου να πληθένουν. 

Δείτε την συνέντευξη: 

Φωτογραφίες από τη προπόνηση

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares